Neler Yeni

B sınıfı direksiyon sınavı zor mu

bıraktım

80+ Bronze
arkadaşlar ayın 20 sinde sınavım var şu anki sistem zor diyorlar çevremdeki kişiler hiç tekte alamadı yakın tarihte sınava girenler varsa tecrübesini aktarırsa sevinirim kurs sürecinde sınav güzergahında araba sürdüm parkları vesaire yapabliyiroum tek korkum sinyal bir sinyal vermeyince kalıyoruz sanırım bilgili arkadaşlar yorum yapsın lüfen

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
arkadaşlar ayın 20 sinde sınavım var şu anki sistem zor diyorlar çevremdeki kişiler hiç tekte alamadı yakın tarihte sınava girenler varsa tecrübesini aktarırsa sevinirim kurs sürecinde sınav güzergahında araba sürdüm parkları vesaire yapabliyiroum tek korkum sinyal bir sinyal vermeyince kalıyoruz sanırım bilgili arkadaşlar yorum yapsın lüfen
Hocam sizi takip eden hocaya bağlı geçip geçmemeniz, sizdede sorumluluk yok mu var, bu iki etmenden 1.si daha önemli, aslında katı hocaların olmasıda iyidir trafikte illaki görmüşsünüzdür saçma sapan araba kullananları.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
3-4 ay önce girdim.Banada aynı şekilde öncekinden çok daha zor vb gibi kelimeler söylediler ancak ilk giirşimde aldım.Daha önce öyle çok araba da kullanmamıştım hatta ilk defa trafikte direksiyon eğitimi olduğu zaman kullandım.Panik yapmadan sakince kullan.Sinyallerini unutma gerçekten bırakabiliyorlar.Benim en çok korktuğum l parktı ama sorunsuz bir şekilde geçtim.Umarım geçersin.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 ay önce girdim.Banada aynı şekilde öncekinden çok daha zor vb gibi kelimeler söylediler ancak ilk giirşimde aldım.Daha önce öyle çok araba da kullanmamıştım hatta ilk defa trafikte direksiyon eğitimi olduğu zaman kullandım.Panik yapmadan sakince kullan.Sinyallerini unutma gerçekten bırakabiliyorlar.Benim en çok korktuğum l parktı ama sorunsuz bir şekilde geçtim.Umarım geçersin.
hocamın dediğine göre sürüşüm iyimiş bu şekilde sınavda sürersen geçersin dedi inşallah sinyal unutmam

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Heyecan yapmazsan ilkte alırsın çok zor değil. Bildiğim kadarıyla 2 sinyal vermeyi unutunca bırakıyorlar değişmiş olabilir benim zamanımda 2 taneydi 4 yıl önce. Elinin üstüne falan sinyal ver diye yazabilirsin böylece unutmazsın.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam sizi takip eden hocaya bağlı geçip geçmemeniz, sizdede sorumluluk yok mu var, bu iki etmenden 1.si daha önemli, aslında katı hocaların olmasıda iyidir trafikte illaki görmüşsünüzdür saçma sapan araba kullananları.
Onların kaynakları arabayı kötü sürdüklerinden kaynaklamıyor, kişilik gibi bir şey. (Kuralları ve güvenliğini önemsemek gibi bir düşünceye sahipse iyi araba kullanıyorsa bile kurallara uyar ama günümüzün hayatından sıkılan bazı insanlar kural dinlemiyor. Tek çözüm yolu, ağır cezalar. Özellikle zenginler için.) Çok iyi araba kullansa bile kuralları çiğneyen çok kişi var. (Etrafımda.)

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Sakin olursan alırsın heyecan yapmayacaksın 4 hakkın var. Arabayı 2 kere stop edersen kalırsın. Ek olarak sinyallere çok önem ver.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
98 ile tekte geçtim zor değil

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

98 ile tekte geçtim zor değil
direksiyon sınavında puanlama sistemi mi var sanırım siz yazılı testten bahsediyorsunuz ondan 94 almıştım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
direksiyon sınavında puanlama sistemi mi var sanırım siz yazılı testten bahsediyorsunuz ondan 94 almıştım
Direksiyon sınavın pratiğinde puanlama yok yazılısında var direksiyon sınavı normal yapılacak şeyler belli onlara uyduğun sürecede kalınmıyor.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
puanlama varmı bilmiyorum hiç ehliyet sınavına girmedim, normal sürüş sınavını kast ettim.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Evet sinyalleri hiç kaçırmayacaksın. Şerit değiştirmelerde dönüşlerde sinyal full olacak. Bir de sadece bir kere istop ettirme hakkın var 2.ye eleniyorsun direkt. Çok çalıştıysan sıkıntı yok ben araç sürüyordum zaten fazla da antrenman yaptım benim arabadaki hocalar da tanıyordu beni hiç zorlamadılar üstüne müzik falan açtık parkurun yarısında tmm dönebiliriz sıkıntı yok uzatmayalım dediler :)

bıraktım

80+ Bronze
Evet sinyalleri hiç kaçırmayacaksın. Şerit değiştirmelerde dönüşlerde sinyal full olacak. Bir de sadece bir kere istop ettirme hakkın var 2.ye eleniyorsun direkt. Çok çalıştıysan sıkıntı yok ben araç sürüyordum zaten fazla da antrenman yaptım benim arabadaki hocalar da tanıyordu beni hiç zorlamadılar üstüne müzik falan açtık parkurun yarısında tmm dönebiliriz sıkıntı yok uzatmayalım dediler :)
valla 5-6 kere kursta sürdüm daha önce hiç sürmemiştim sıkıntısız bir şekilde güzergahta kullanabiliyorum parkları vesairede kavradım yapabiliyorum son 2 dersim kaldı onlardan sonra kendi arabamızla pratik yapıyım mı sence

Top Bottom