Ehliyet sınavını geçtikten sonra Ziraat yatırman gereken harç ise 3 gün önce yatırdım 3260₺Arkadaşlar B sınıfı ehliyet harçı ne kadar oldu? bilen varsa iyi olur.
Tamam hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.3200 civarıydı en son. Bu sene mart gibi ödemiştim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Ehliyet sınavını geçtikten sonra Ziraat yatırman gereken harç ise 3 gün önce yatırdım 3260₺
Az önce ziraattan baktım ödeyebilirsinİnternetten ödeme şansım var mı bunu veya bankaların mobil uygulamasından ?
Ekstra olarak ülkemizdeki enflasyon oranları sağolsun atm den değil Ziraat mobil şube ve ya ptt içerisinden yatırabiliyormuşsun sadece neden ise şu.Tamam hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
1.10₺ TL Sadakamız olsun hocam onlaraEkstra olarak ülkemizdeki enflasyon oranları sağolsun atm den değil Ziraat mobil şube ve ya ptt içerisinden yatırabiliyormuşsun sadece neden ise şu.
Atm ler bozuk para vermicekmiş artık 3260₺ yatırsan 1.10₺ TL ödeme yapmadıgı için atm lerden nakit almıyormuş.
1. Seçenek Ziraat mobil şube
2. Seçenek Ptt içerisinden direk elden nakit yatırma.
Bende öle dedimde yok atm para almıyor dedi iptal etmişler.1.10₺ TL Sadakamız olsun hocam onlara![]()
3259tl
Bende öle dedimde yok atm para almıyor dedi iptal etmişler.
Bana 6000TL dedi sürücü kursu sormadım ama sadece harç mı yoksa hepsi dahil 6K mıdır ?1.10₺ TL Sadakamız olsun hocam onlara![]()