var. zaten b sınıfı ehliyet için bu kurs.
En az 10k km 100cc sürdüm 125 çok etkilemez beni ama kurs şart ya tecrübesizler için125cc motor satın almak isteyen ve tecrübesi olmayan arkadaşlar eğitim alsınlar. bol bol kaza haberleri görücez eylül sonrası kanun yürürlüğe girince. bu kazaları yapanlardan olmamak için en azından temel motosiklet sürüşü eğitimi alınmalı.
o allahın emri 125cc'yi b sınıfı ile kullanabilmek bile türkiye gibi bir ülke için ab standartlarında bir olay. sevinin bence.Ona da para isterler şimdi.
pek anlamı kalmadı ozaman. 8 saat kurs alacaksam gider a2 ehliyet alırım.var. zaten b sınıfı ehliyet için bu kurs.
o sana kalmış bir olay. bu kanun motoru ulaşım aracı olarak gören ve kullanmak isteyen kişiler için biraz da trafiği rahatlatmak adına. diğer türlü motosiklette üst sınıflara geçmek için ehliyet sıralamalarını tırmanmak gerekiyor.pek anlamı kalmadı ozaman. 8 saat kurs alacaksam gider a2 ehliyet alırım.
Valla a2 planım vardı da parayı b ye zor denk getirdim. Bu yaz tatil planım vardı işte. Tatil bekler a2 beklemez ehliyet alacaz devampek anlamı kalmadı ozaman. 8 saat kurs alacaksam gider a2 ehliyet alırım.