B450 - 850W psu uyumu

GL serisi sesli çalışabiliyor knk iyi araştır. Geçen gün GLS aldım ben bu yüzden

merhaba ben de bu sıralar biraz fazla psu araştırdığım için fikir belirtmek istiyorum. Şuan psular sık aralıklarla indirime giriyor eğer sen sisteminde değiştirmeyeceğin bir bileşen olarak bakıyorsan bence farklı modellere bakmalısın.Burada ya da kendi bulduğun fırsatlarda güncel platformları kullanan diğer psular cebinden 2-3 lira daha fazla çıkarır ama 10+ yıl kullanırsın.

Gigabyte B450m-s2h anakartıma ekran kartı updatei yaptım. Psu yetmeyeceği için yeni psu alıcam(geleceğe yönelik). Benim anakarta bu psu uyumlu olur mu ?
msi a-gl serisi mecbur kalınmadıkça alınmaz fanları sesli çalışıyor.
al hem daha iyi bir psu hem de 1000w daha ne isteyesin :D

GL serisi sesli çalışabiliyor knk iyi araştır. Geçen gün GLS aldım ben bu yüzden
Benim aldığım da GLS değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi a-gl serisi mecbur kalınmadıkça alınmaz fanları sesli çalışıyor.
al hem daha iyi bir psu hem de 1000w daha ne isteyesin :D
Çok anlamıyorum ama sen öyle diyorsan fsp aliyim. SPL psu tierlistte GLS için exteremely quiet operation yazmışlar.

Son düzenleme:

Çok anlamıyorum ama sen öyle diyorsan fsp aliyim. SPL psu tierlistte GLS için exteremely quiet operation yazmışlar.
Evet gls olduğunu yeni fark ettim ama yine de 850w için pahalı fsp alman daha hoş olur 1000w sonuçta. GL serisi ses konusunda başarısız olunca GLS çıkarmışlar sanırım sessizliğe odaklanarak ama yine de 850w için çok pahalı.

Evet kanka öyle. Ben geçen gün vatandan aldım 6.596 tl ye indirime giriyor geceleri. Oradan da alabilirsin iptal şansı varsa. Aradaki fark beni bozmaz diyorsan kalsın. GLS modeli on numara ben kullanmaya başladım gayet yüksek kalite ve sıfır fan sesi.

Fsp de kullandım ben. İkisi de gayet güzel model sistemine göre tercih yapabilirsin msi 850w zaten ileriye dönük gayet. Tercih senin ancak ben ikisini de kullanmış biri olarak msi yı daha çok beğendim. Dediğim gibi vatandan 6.6k ya 3 taksit alabilirsin.

Geri