b450 anakart önerisi

bu kartı gercekten onaylıyormusun r5 2600 ıcın kullanıcam oc yeterlı olur mu
Overclock için yetersiz bir anakart.
Güçlü bir overclock için enazından Asrock B450M Pro4 ün altına düşmemen gerek.

bu kartı gercekten onaylıyormusun r5 2600 ıcın kullanıcam oc yeterlı olur mu
gayet yeterli olur diğer cevaplayan arkadaş bu anakartın Asrock B450M Pro4 modelinden ne gibi bir eksisi varmış belirtirse sevinirim.

gayet yeterli olur diğer cevaplayan arkadaş bu anakartın Asrock B450M Pro4 modelinden ne gibi bir eksisi varmış belirtirse sevinirim.
VRM soğutma blokları ve faz yapısı olarak daha üstün bir anakart.

MSI B450 PRO

Asus prime b450m-k önerimdir. Çok güzel bir anakart işini görür.

Bende bir öneride bulunayım herkes yazmış.ben de biraz araştırdım. Bu ürünü kendim içinde düşünüyorum. Modele karar verdim. şimdi Fiyat kısmını araştırmaya başladım. Bir incelemeni öneririm. Önerilere baktım bir markanın üst modelim diğerinin alt modeli yazılmış gibi geldi. birde eşit ürünlere bakalım.
Asus Rog Strıx B450-F Gaming modelibir incelemeni öneririm.

Ekler

• B450 Rog Strix.webp
    B450 Rog Strix.webp
    69.6 KB · Hit: 119
Benim tavsiyemde TUF B450-PRO dan yana, yukarıda arkadaşlar biraz yazmış ısı değerleri ile ilgili biraz araştırma yaptım anakart kaşılaştırmaları yapılmış, Isı değerlerinde tuf serisi önde görünüyor.

karsılastırma.webp

Site linkini de paylaşabilirim.

Ben şuan prime b450m-k anakart kullanıyorum. satın alırken vatan daki arkadaşlar ile msı asus gıga anakartların 3ünü denedik içlerinde en performanslı çalışanı asusdu. harici olarak şöyle bir ek yapmak istiyorum b450 chip setlerde 3. nesil işlemci ile kullanıldığında 4400 mhz desteği geldi bunu en stabil veren asus diğer markalar 4133 olarak güncelledi çünki 4400 ü kaldıracak kalite yok. aynı durum 5600xt lerde oldu. bios güncellemesi ile %10 perf. artışı geldi asus un en alt modeli desteklerken msı in sadece üst modelleri destekliyor kalite farkını burdan anlayabilirsin.
şuan r5 2600 4.2 ghz stok fan 2x8 corsair ram 3400 mhz ocli halde stabil kapanmadan kullanabiliyorum. Tavsiyem asus un herhangi bir modeline bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,479
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri