B450-m A PRO MAX kaç tl eder? (2.el)

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
B450-m A PRO MAX anakatrı ikinci elden 1750tl ye satın aldım sizce nasıl?

test etmem gerekiyor lakin imkanım yok en mantıklı nasıl test edebilirim? Satıcı sorun olursa iade garantisi verdi.

Güzel fiyat
Elinde diğer parçalar yok ise test edemezsin
Yakınında bilgisayarcı var ise rica edin

B450-m A PRO MAX anakatrı ikinci elden 1750tl ye satın aldım sizce nasıl?

test etmem gerekiyor lakin imkanım yok en mantıklı nasıl test edebilirim? Satıcı sorun olursa iade garantisi verdi.
ben a320 1.5 verdiğimi düşünürsem, çok iyi fiyat valla :D

Valla ben de iki gün önce bi b550 anakart aldım bi bilgisayarcıya rica ettim çalışır mı bakabilir misiniz diye 1000tl işçilik istedi çıktım geri 😅 zaten bir elişçiliği verme niyetim vardı iş bitince epi yopu işlemci bi ram takıp psuya bağlıcak diyor ki işte çok işi var normal vizit ücretimi alırım falan filan

Valla ben de iki gün önce bi b550 anakart aldım bi bilgisayarcıya rica ettim çalışır mı bakabilir misiniz diye 1000tl işçilik istedi çıktım geri 😅 zaten bir elişçiliği verme niyetim vardı iş bitince epi yopu işlemci bi ram takıp psuya bağlıcak diyor ki işte çok işi var normal vizit ücretimi alırım falan filan
oha ya , aklıma en iyi fikir 2200g 8gb ram psu olarak geldi
Post automatically merged:

ben a320 1.5 verdiğimi düşünürsem, çok iyi fiyat valla :D
hocam 1 haftadır parça kovalıyorum yarım saatte bir yeniliyorum . Elden alma imkanım olsa 1500 e falan gelcekti. Pazarlık yaptımda kargo parasını ödemesine yaptım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,647
Üyeler
190,942
Son üye
merlinq
Geri