Neler Yeni

B450 S2H Anakart Güncelleme

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
Beyler şuan F51 sürümü kullanıyorum yeni sürüm bios gelmiş bu sürüm güvenlimi yüklemelimiyim ?

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Sllent Hocam peki nerde yazıyor kararlı sürüm olduğu ekran kartında WHQL yazıyor peki biosta nerde yazıyor onu bulamadım.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
@Sllent
Adsız.png

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
@Sllent teşekkür ederim peki bi şey sorcam bide anakart sitesinde bi kaç tane farklı sesle alakalı felan güncellemeler veya chip set felan onları nasıl yapıcam veya chip set güncelmi nasıl anlıcam

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Sllent teşekkür ederim peki bi şey sorcam bide anakart sitesinde bi kaç tane farklı sesle alakalı felan güncellemeler veya chip set felan onları nasıl yapıcam veya chip set güncelmi nasıl anlıcam
Daha önce chipset sürücüsü indirdin mi?
Veya driver güncellemesi yaptın mı?

Ekran kartı sürücün güncel mi?
Chipset sürücünü tekrar kurabilirsin, ben kurdum tekrardan en güncel sürümü herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
https://www.amd.com/tr/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
Buradan sana uygun olanı kurabilirsin.

Son düzenleme:

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
@Sllent kanka hazır pc aldım anakart güncel ekran kartıda güncel gelmişti herhalde chipsette günceldir bakabiliyomuyuz sürümüne

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Sllent kanka hazır PC aldım anakart güncel ekran kartıda güncel gelmişti herhalde chipsette günceldir bakabiliyomuyuz sürümüne
Ekran kartı güncel olmayabilir Geforce Experience'e girip driver sürümünü fotoğraf atar mısın?

Chipset sürücüsüne de güncelleme gelmişti en son, onuda karşılaştırmanı öneririm.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
chipset sürümüne nasıl bakarım ? ekran kartım amd oda güncel onu güncellemeyi biliyorum.

Top Bottom