Neler Yeni

B450M-A PRO MAX Anakart

Ömer_19

80+ Bronze
Ben Rx 6600XT anakart ve Amd Ryzen 5 5500 işlemci aldım, fakat Ryzen 5 5500 B450M-A PRO MAX destekliyor mu bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi?
Destekliyor fakat bios güncelleme lazım diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekliyor fakat bios güncelleme lazım diye biliyorum
Elinde eski bir am4 soketli işlemci varsa halledersin

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
Eski işlemcini yeni anakartında kullanıp, anakartın biosunu gincellemen gerekiyor sanırım..

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin
yapacağım işlemleri sırayla söyler misiniz bilginiz varsa
BİOS'u güncellemen şart.
Öncelikle elinde bir tane 8 ya 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. Biçimlendirmeyi yaptıktan sonra şuradan https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX/support 7C52v3G adlı BİOS'u indir. Ondan sonra klasöre çıkart bu inen dosyayı. Klasöre çıkardıktan sonra E7C52AMS.3G0 adlı dosyayı flash belleğin içine at. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat ve delete tuşuna biraz basarak BİOS'a gir. Girdikten sonra M-Flash seçeneği göreceksin ona bas. Sonra M-Flash moduna geçeceksin ve E7C52AMS.3G0 adlı dosyayı göreceksin ona bas ve güncellesin.
Not: Güncelleme sırasında elektrik kesilmesin, flash bellek sakın yerinden oynamasın.
Bir de böyle video çekmiştim. Bunuda izliyebilirsin.

Enes_41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
BİOS'u güncellemen şart.
Öncelikle elinde bir tane 8 ya 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir. Biçimlendirmeyi yaptıktan sonra şuradan https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX/support 7C52v3G adlı BİOS'u indir. Ondan sonra klasöre çıkart bu inen dosyayı. Klasöre çıkardıktan sonra E7C52AMS.3G0 adlı dosyayı flash belleğin içine at. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat ve delete tuşuna biraz basarak BİOS'a gir. Girdikten sonra M-Flash seçeneği göreceksin ona bas. Sonra M-Flash moduna geçeceksin ve E7C52AMS.3G0 adlı dosyayı göreceksin ona bas ve güncellesin.
Not: Güncelleme sırasında elektrik kesilmesin, flash bellek sakın yerinden oynamasın.
Bir de böyle video çekmiştim. Bunuda izliyebilirsin.
Flash bellek dolu olsa bir kısmı bi sıkıntı olurmu

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Ben Rx 6600XT anakart ve Amd Ryzen 5 5500 işlemci aldım, fakat Ryzen 5 5500 B450M-A PRO MAX destekliyor mu bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi?
msi gigabyte anakartlar garip bugları garip hataları yüzünden ürkütüyor beni.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin
Flash bellek dolu olsa bir kısmı bi sıkıntı olurmu
1 GB'tan az alan varsa sıkıntı çıkarmaz. 50 MB falan alan varsa belleğin içindekilerini bilgisayarın içine at, öyle güncelle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,090
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir