beyler ben sipariş ettim sistemi bu anakart var sistemde arctic freezer duo alcaktım fakat 1 ram slotunu kaplıyomuş doğrumu kullanan varmı bu anakartı işlemci soğutucusu ile
beyler ben sipariş ettim sistemi bu anakart var sistemde arctic freezer duo alcaktım fakat 1 RAM slotunu kaplıyomuş doğrumu kullanan varmı bu anakartı işlemci soğutucusu ile
Aşağıdaki YouTube linkinde belki binlerce Arctic Freezer 34 DUO montaj videosu var.
Hiç birinde 1 adet RAM slotunun kapandığını göremedim. Kendin de kontrol edebilirsin.
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
www.youtube.com
AMD stok soğutucusunun RAM'e yakın olması normal bir durum. Fan yönü yatay olduğu için, genişlikten dolayı yakınlık olacaktır.
Senin alacağın soğutucu "kule tipi" dediğimiz, fanların dikey olarak konumlandırıldığı soğutuculardan.
Kule tipi soğutucuların da bazı RAM modellerine göre bloke durumu olabiliyor, ama bu çok nadir görülen bir şey.
Benzer bloke durumu "kasa/anakart/sıvı soğutma radyatörü" arasında da olabiliyor.
Yani bu "bloke" dediğimiz şey şans işi değil, tamamen sistemde kullanılan bileşen modelleri ile alakalı.
Senin almayı düşündüğün Freezer 34 DUO kullandığın anakartta RAM slotu kapatmaz. Gayet güzel kullanırsın.
Kasanın desteklediği CPU Soğutucu yüksekliğini kontrol etmelisin. Orada da uyumsuzluk yoksa alabilirsin.
Ek olarak, istersen indirimleri bekleyip daha uygun fiyat bakabilirsin.