Neler Yeni

Yardım B450M-A Pro Max kullananlar bi bakabilirmi

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
beyler ben sipariş ettim sistemi bu anakart var sistemde arctic freezer duo alcaktım fakat 1 ram slotunu kaplıyomuş doğrumu kullanan varmı bu anakartı işlemci soğutucusu ile

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
beyler ben sipariş ettim sistemi bu anakart var sistemde arctic freezer duo alcaktım fakat 1 RAM slotunu kaplıyomuş doğrumu kullanan varmı bu anakartı işlemci soğutucusu ile
Kim söyledi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki fotoğrafa bakabilir miyim? Merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

burda 2.ssayfada

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mesaj otomatik birleştirildi:

burda 2.ssayfada
Aşağıdaki YouTube linkinde belki binlerce Arctic Freezer 34 DUO montaj videosu var.
Hiç birinde 1 adet RAM slotunun kapandığını göremedim. Kendin de kontrol edebilirsin.

AMD stok soğutucusunun RAM'e yakın olması normal bir durum. Fan yönü yatay olduğu için, genişlikten dolayı yakınlık olacaktır.
Senin alacağın soğutucu "kule tipi" dediğimiz, fanların dikey olarak konumlandırıldığı soğutuculardan.
Kule tipi soğutucuların da bazı RAM modellerine göre bloke durumu olabiliyor, ama bu çok nadir görülen bir şey.
Benzer bloke durumu "kasa/anakart/sıvı soğutma radyatörü" arasında da olabiliyor.
Yani bu "bloke" dediğimiz şey şans işi değil, tamamen sistemde kullanılan bileşen modelleri ile alakalı.

Senin almayı düşündüğün Freezer 34 DUO kullandığın anakartta RAM slotu kapatmaz. Gayet güzel kullanırsın.
Kasanın desteklediği CPU Soğutucu yüksekliğini kontrol etmelisin. Orada da uyumsuzluk yoksa alabilirsin.
Ek olarak, istersen indirimleri bekleyip daha uygun fiyat bakabilirsin.

Top Bottom