Evet, Windows üzerinden yüksek performansta, belirttiğin yerin görselini atabilir misin? Aynı yerden mi bahsediyoruzGüç seçeneklerinden yüksek performansa aldın mı?
Evet, Windows üzerinden yüksek performansta, belirttiğin yerin görselini atabilir misin? Aynı yerden mi bahsediyoruz
Ben bakıyorum videolara adam, low ayarlarda min 500 fps alıyor. Minimum ayarlara çeksem dahi o fps göremiyorum. OC yapmış sanırsam adam. PC özellikler böyleydi videodakiKaç olmasını bekliyorsunuz hocam. Başka oyunlarda FPS Ler nasıl
Akşam tekrardan bakacağım, buradaki yüksek performansta evet.Alıntıyı görüntüle
Nvidia denetim masasından performansa çektiniz mi? FPS'iniz o işlemciye göre düşük.
Stok Ryzen 5 5600 400 altına düşmüyor hatta 400 bile görmüyor sizde bir problem var. Eve geldiğinizde işlemci kaç watt ve MHz'de çalışıyor bir bakın.Ben bakıyorum videolara adam, low ayarlarda min 500 fps alıyor. Minimum ayarlara çeksem dahi o fps göremiyorum. OC yapmış sanırsam adam. PC özellikler böyleydi videodaki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşam tekrardan bakacağım, buradaki yüksek performansta evet.
Genellikle valo oynuyorum,Kaç olmasını bekliyorsunuz hocam. Başka oyunlarda FPS Ler nasıl
Tamam size dönüş yapacağım akşam , özelden iletişime geçmemi ister misiniz ?Stok Ryzen 5 5600 400 altına düşmüyor hatta 400 bile görmüyor sizde bir problem var. Eve geldiğinizde işlemci kaç watt ve MHz'de çalışıyor bir bakın.
Konudan devam ederiz bilen arkadaşlarda yardımcı olur.Genellikle valo oynuyorum,
Tamam size dönüş yapacağım akşam , özelden iletişime geçmemi ister misiniz ?
Teşekkür ederim. Hangi programı önerirsiniz?Konudan devam ederiz bilen arkadaşlarda yardımcı olur.
Nasıl açacağımı alıntı veya görsel olarak paylaşır mısınız? Bilmiyorum maalesefRamlerde xmp açık mı?
MSI Afterburner'ı öneririm ama eğer DOCP kapalıysa arkadaşın dediği gibi o sorunu çözer yüksek ihtimalle. Biosa girin, ana ekranda karşınızda olması lazım.Teşekkür ederim. Hangi programı önerirsiniz?
Nasıl açacağımı alıntı veya görsel olarak paylaşır mısınız? Bilmiyorum maalesef
Çok teşekkür ederim. Ne işe yarar peki ufak bir bilgi verebilir misiniz?Biosa girmeniz lazım. Bilgisayar açılırken delete tuşuna sürekli basarak girilir genelde. Biosa girdikten sonra YouTube dan xmp nasıl açılır diye video izlerseniz daha detaylı anlatım bulabilirsiniz