B450M S2H aRGB header var mı?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Gigabyte b450m s2h rgb header var mı? Rgb fusion kullanabilir miyim?

CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, ayrıca verdiği güç ile ilgili sıkıntı olabilir, kasanın önündeki 3 fanın RGB splitter kablosunu oraya takarsan fanların RGB ışıkları hiç yanmayabilir veya sönük yanabilir.

CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, ayrıca verdiği güç ile ilgili sıkıntı olabilir, kasanın önündeki 3 fanın RGB splitter kablosunu oraya takarsan fanların RGB ışıkları hiç yanmayabilir veya sönük yanabilir.
Cpu fanın ışığı yok ben kasanın fanlarını ayarlıyamıyorum uygulama algılamıyor

Dostum ismi CPU_LED diye illa CPU fanın RGB kablosunu oraya takmana gerek yok. Kasan nedir onu söyle sen bana.
https://m.n11.com/powerboost-650w-8...MI4fPK_I7u6gIVyPZRCh1fRgpVEAQYASABEgIDrvD_BwE psu durumunu biliyorum :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ismi CPU_LED diye illa CPU fanın RGB kablosunu oraya takmana gerek yok. Kasan nedir onu söyle sen bana.
Geç yqzdığım için kusura bakma yemeğe çağırınca gitmezsen daha kötü oluyo linç yiyosun

ARGB = Adreslenebilir RGB. Konnektörü farklı ve elektriksel olarak farkı var RGB ile arasında. Anakartında ARGB olmadığı için takamazsın.
Ne lazım pahalı bir şey mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ney tek modda mı çalışıyor? Detaylı anlat dostum anlamıyorum bir şey.

Neyi nasıl ayarlayacaksın?
Işıkları basıl ayarlıcam yada ayarlanmıyor mu sabit bu haliyle mi çalışacak sadece

Ne lazım pahalı bir şey mi?
Ne "Ne lazım" la? Anlamıyorum neyin lazım olduğunu sorduğunu la. "Işıkları nasıl kontrol edeceğim?" diye soruyorsan kasanın kendi kontrolcüsü vardır zaten, senin bir şey almana gerek yok.

Ne "Ne lazım" la? Anlamıyorum neyin lazım olduğunu sorduğunu la. "Işıkları nasıl kontrol edeceğim?" diye soruyorsan kasanın kendi kontrolcüsü vardır zaten, senin bir şey almana gerek yok.
Kontrolcüsü yok kutudan çık adı internettede yazmıyor yokmuş

Geri