Cpu fanın ışığı yok ben kasanın fanlarını ayarlıyamıyorum uygulama algılamıyorCPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, ayrıca verdiği güç ile ilgili sıkıntı olabilir, kasanın önündeki 3 fanın RGB splitter kablosunu oraya takarsan fanların RGB ışıkları hiç yanmayabilir veya sönük yanabilir.
Dostum ismi CPU_LED diye illa CPU fanın RGB kablosunu oraya takmana gerek yok. Kasan nedir onu söyle sen bana.Cpu fanın ışığı yok ben kasanın fanlarını ayarlıyamıyorum uygulama algılamıyor
https://m.n11.com/powerboost-650w-8...MI4fPK_I7u6gIVyPZRCh1fRgpVEAQYASABEgIDrvD_BwE psu durumunu biliyorum :/Dostum ismi CPU_LED diye illa CPU fanın RGB kablosunu oraya takmana gerek yok. Kasan nedir onu söyle sen bana.
Geç yqzdığım için kusura bakma yemeğe çağırınca gitmezsen daha kötü oluyo linç yiyosunDostum ismi CPU_LED diye illa CPU fanın RGB kablosunu oraya takmana gerek yok. Kasan nedir onu söyle sen bana.
Bu kasadaki fanlar ARGB olması lazım, ARGb ise takamazsın zaten.https://m.n11.com/powerboost-650w-8...MI4fPK_I7u6gIVyPZRCh1fRgpVEAQYASABEgIDrvD_BwE PSU durumunu biliyorum :/
ARGB = Adreslenebilir RGB. Konnektörü farklı ve elektriksel olarak farkı var RGB ile arasında. Anakartında ARGB olmadığı için takamazsın.Argb ne demek oluyo tek bir şeydemi çalışıyo sadece
Tek modda mı çalışıyo yoksa ekstra bir şey mi lazımArgb ne demek oluyo tek bir şeydemi çalışıyo sadece
Nasıl ayarlıcamARGB = Adreslenebilir RGB. Konnektörü farklı ve elektriksel olarak farkı var RGB ile arasında. Anakartında ARGB olmadığı için takamazsın.
Ney tek modda mı çalışıyor? Detaylı anlat dostum anlamıyorum bir şey.Tek modda mı çalışıyo yoksa ekstra bir şey mi lazım
Neyi nasıl ayarlayacaksın?Nasıl ayarlıcam
Ne lazım pahalı bir şey mi?ARGB = Adreslenebilir RGB. Konnektörü farklı ve elektriksel olarak farkı var RGB ile arasında. Anakartında ARGB olmadığı için takamazsın.
Işıkları basıl ayarlıcam yada ayarlanmıyor mu sabit bu haliyle mi çalışacak sadeceNey tek modda mı çalışıyor? Detaylı anlat dostum anlamıyorum bir şey.
Neyi nasıl ayarlayacaksın?
Ne "Ne lazım" la? Anlamıyorum neyin lazım olduğunu sorduğunu la. "Işıkları nasıl kontrol edeceğim?" diye soruyorsan kasanın kendi kontrolcüsü vardır zaten, senin bir şey almana gerek yok.Ne lazım pahalı bir şey mi?
Kontrolcüsü yok kutudan çık adı internettede yazmıyor yokmuşNe "Ne lazım" la? Anlamıyorum neyin lazım olduğunu sorduğunu la. "Işıkları nasıl kontrol edeceğim?" diye soruyorsan kasanın kendi kontrolcüsü vardır zaten, senin bir şey almana gerek yok.