Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 430
arkadaşlar dark maxima v20 kasa alıcam kontrolcüsü vs var kumanda ile renklerini değiştirebilirmiyim yardım edermisiniz
yanında kumandası geliyorsa evet veya kasa üstünden reset tuşu ile veya orada direk led tuşu yazar.arkadaşlar dark maxima v20 kasa alıcam kontrolcüsü vs var kumanda ile renklerini değiştirebilirmiyim yardım edermisiniz
kasanın kumandası var anakartda argb sanırım desteklemiyormuşda ondan sordum b450m gıgabayte modelıyanında kumandası geliyorsa evet veya kasa üstünden reset tuşu ile veya orada direk led tuşu yazar.
evet argb veya rgb yok o anakartta.kasanın kumandası var anakartda argb sanırım desteklemiyormuşda ondan sordum b450m gıgabayte modelı
rgb modlarını kullanabilmem için kumandası olan kasaları tercih etmem gerek doğru mudur hocamevet argb veya rgb yok o anakartta.
Her kasanın kontrolcüsü ve hubu olmaz hocam ona dikkat edin arkasında kontrolcusu yoksa kumandasıda olsa kullanamazsın.rgb modlarını kullanabilmem için kumandası olan kasaları tercih etmem gerek doğru mudur hocam