Ekran kartı mı alayım boş kasa mı ?

Temizse alınabilir
Gayet iyi fiyatı kasa diyen arkadaşlar ne yaşıyor rdr 2 oynicaksin 30 fps zor açar 460 580 aldığında 50-60fps oynarsın mesela.
"2. el sistemlerde uzay montaj kullanmak zorundasın" - @Abdullah Hacıgül

gerçekte doğru bir söz. kasa boş bir metal böyle sistemler için. RX 470 alabilirsiniz
Ya arkadaşlar hepiniz iyi hoş diyorsunuzda kart RX580 DVİ ÇIKIŞLI SAPPHIRE marka mining vs yapılmış olabilir şimdi diyebilirsiniz fiyatı çok uygun öyle şeylerin olmasıda normal diyebilirsiniz ama bilmiyorum ben sanırım mining Edition olmayan bir kart alsam daha iyi olur satması da kolay sizce ?

Ya arkadaşlar hepiniz iyi hoş diyorsunuzda kart RX580 DVİ ÇIKIŞLI SAPPHIRE marka mining vs yapılmış olabilir şimdi diyebilirsiniz fiyatı çok uygun öyle şeylerin olmasıda normal diyebilirsiniz ama bilmiyorum ben sanırım mining Edition olmayan bir kart alsam daha iyi olur satması da kolay sizce ?
1500 liraya normal.bir modeli kimse vermez zaten 1500 e rx 570 zor alınıyor bu kartların %80 i miningde kullanıldı zaten 8gb bide. 1500 liraya en iyisi bu olur bütçe meselesi tamamen benim kartım 5700xt mining kartı 2.5k ya almıştım geçen sene şuan 5k ya satıliyor ortalama sorunsuz kullanıyorum.

Geri