Ekran kartı mı alayım boş kasa mı ?

Öğrenciyim şuan elimde 1500 TL var önümüzdeki ayın 5 inde belki elime geçebilir ama düşük olasılıkla o yüzden kararsızım aslında abim verecekti de ekonomi ve borçlar filan olduğu için sıkıntılıyız biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum hocam rx 470 i 1120 tl ye alabilirim yada diğer seçenek kasayı 1000 tl bütçeye alıp geriye kalan 500 tl ye rx 460 alabilirim (oem)
Ben senin yerinde olsam ekran kartını alırdım sisteminide uzay sistem olarak kullanırdım. Elinde 12100f varsa kasa olsa ne yazar ekran kartı olmadan kasa orada durur kullanamazsın. Ekran kartı al eline para geçersede kasayı düşünürsün. 470 ile 460 arasında çok fark var. Sırf kasa almak için 460 alıp birkaç ay sonra 570 vs geçeceksen hiç gerek yok kasasızda kullabilirsin 470 al direkt. Ama birkaç ay sonra 1060 , 1650 alabileceksem şu an 460 olarabilir.

Önümüzdeki aylarda tekrar bütçe ayirabileceksen tabii ki kasa almalısın. Oyun oynayacak olsan bile 580 8gb altı alınmaz bence. Fiyatı çok uygun bulunmadığı sürece tabi

Önümüzdeki aylarda tekrar bütçe ayirabileceksen tabii ki kasa almalısın. Oyun oynayacak olsan bile 580 8gb altı alınmaz bence. Fiyatı çok uygun bulunmadığı sürece tabi
Rx 470 i 1120 tl ye kargo dahil bir şekilde satın alacağım sadece tek dvi çıkışlı ve önümüzdeki aylarda tekrar elime para geçer mi emin değilim

ne olarak kullanılıcak ona bağlı
Oyun edit YouTube kapak fotoğrafı tasarımı ve YouTube içerik üretmek için

Ben senin yerinde olsam ekran kartını alırdım sisteminide uzay sistem olarak kullanırdım. Elinde 12100f varsa kasa olsa ne yazar ekran kartı olmadan kasa orada durur kullanamazsın. Ekran kartı al eline para geçersede kasayı düşünürsün. 470 ile 460 arasında çok fark var. Sırf kasa almak için 460 alıp birkaç ay sonra 570 vs geçeceksen hiç gerek yok kasasızda kullabilirsin 470 al direkt. Ama birkaç ay sonra 1060 , 1650 alabileceksem şu an 460 olarabilir.
Peki sizce 1500 e rx 480 bulursam alayım mı ?

Rx 470 i 1120 tl ye kargo dahil bir şekilde satın alacağım sadece tek dvi çıkışlı ve önümüzdeki aylarda tekrar elime para geçer mi emin değilim

Oyun edit YouTube kapak fotoğrafı tasarımı ve YouTube içerik üretmek için

Peki sizce 1500 e rx 480 bulursam alayım mı ?
Diğer sistem parçaları tamsa düşünebilirsin. Bu bütçede diğer alternatif f/p ekran kartları neler bilemiyorum.

Diğer sistem parçaları tamsa düşünebilirsin. Bu bütçede diğer alternatif f/p ekran kartları neler bilemiyorum.
Yada 1550TL ye rx 580 var 8gb lık oda sorunsuz 7 gün test garantisi var sadece dvi çıkışlı

Yada 1550TL ye rx 580 var 8gb lık oda sorunsuz 7 gün test garantisi var sadece dvi çıkışlı
Gayet iyi fiyatı kasa diyen arkadaşlar ne yaşıyor rdr 2 oynicaksin 30 fps zor açar 460 580 aldığında 50-60fps oynarsın mesela.

"2. el sistemlerde uzay montaj kullanmak zorundasın" - @Abdullah Hacıgül

gerçekte doğru bir söz. kasa boş bir metal böyle sistemler için. RX 470 alabilirsiniz

Son düzenleme:
"2. el sistemlerde uzay montaj kullanmak zorundasın" -@abdullah hacıgül

gerçekte doğru bir söz. kasa boş bir metal böyle sistemler için. RX 470 alabilirsiniz
İyi güzel de 6 ay uzay sistem kullandığın PC ile 2 yıl kapalı kasa kullandığın PC nin toz tutmasi aynıdır hemen hemen. Katılmıyorum ben 1k da olsa dandik bitane mesh alınmalı

İyi güzel de 6 ay uzay sistem kullandığın PC ile 2 yıl kapalı kasa kullandığın PC nin toz tutmasi aynıdır hemen hemen. Katılmıyorum ben 1k da olsa dandik bitane mesh alınmalı
eğer olay uygun fiyata iyi sistem toplamak ise ben de sizin dediğinize katılmıyorum. ekran kartım olsun, 6 ay da bir tozunu temizlerim daha iyi

Dostlar başlıktan belirttiğim gibi sizce ekran kartı mı alayım yoksa boş kasa mı kararsız kaldım. Şahsen sistemin toplu ve düzenli güvenli bir şekilde kasada durmasını istiyorum ama bilmiyorum ve çok hoşuma giden bir kasa buldum Dark maxima V20 argb kontrolcüsü ve kumandası da var yanında fiyatı 1000 TL belki pazarlık da yapabilirim. Gelelim ekran kartı konusuna elimde hiç ekran kartı yok bütçem 1500 tl filan 1000 tl ye filan rx 470 vs alabiliyorum
Para biriktirip güzel bir ekran kartı alsanız daha iyi olur görüntüyü sonra halledersiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,669
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri