- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
S2h kesinlikleBeyler hangisi acaba? sistemi zaman geçtikçe parça değişecem yani ileriye dönük olması lazım.( donanım arşivinin son yaptığı PC için konuşuyorum)
S2h kesinlikleBeyler hangisi acaba? sistemi zaman geçtikçe parça değişecem yani ileriye dönük olması lazım.( donanım arşivinin son yaptığı PC için konuşuyorum)
Evet sıkıntı çıkarmaz . Değiştirebilirsin
kendim yaparımda windows kurma sıkıntı cıkarmaz değilmiEvet sıkıntı çıkarmaz . Değiştirebilirsin
Post automatically merged:
Montajını kendin yapabiliyorsan montajsız alabilirsin . Aksi taktirde itopyaya yaptırmalısın.
Yok sıkıntı çıkarmaz.kendim yaparımda windows kurma sıkıntı cıkarmaz değilmi
Karar senin pc yi montajlarken sıkıntı çıkarırsan bütün paran çöpe gidebilir .eyvallah cok sagol yani 2 hafta geç gelmesi için değmez değilmi onların montajlayıp göndermesi
tamam ben toplamayı biliyorum ama yine risk almıyayım o kadar sabrettim 2hafta dayanırız yaKarar senin PC yi montajlarken sıkıntı çıkarırsan bütün paran çöpe gidebilir .
1 hafta bekle onlar kursun daha iyi olur. İtopya windows kurmuyo diye biliyorum.? aga yordum ama bunuda cevaplarsan sevinirim benim için tek sıkıntı heyecan yüzünden olan sabırsızlık ve windows kurma sıkıntısı onlar demo gönderiyor ya
Geliyor.tamam ben toplamayı biliyorum ama yine risk almıyayım o kadar sabrettim 2hafta dayanırız yabu arada kutuları geliyor değilmi parçaların
ben de bugün sipariş ettim demonte olarak ilk defa toplayacağım ama çok da zor bi yanı olmadığı için demonte aldım hazır alınca geliyor kutuları yanındatamam ben toplamayı biliyorum ama yine risk almıyayım o kadar sabrettim 2hafta dayanırız yabu arada kutuları geliyor değilmi parçaların
çok sağolun bende toplamayı biliyorum ama risk almıyalım sıkıntı cıkmasın sonra bu arada demonte kaç günde geliyorben de bugün sipariş ettim demonte olarak ilk defa toplayacağım ama çok da zor bi yanı olmadığı için demonte aldım hazır alınca geliyor kutuları yanında
3-5 gün içinde kargoya veriliyor sonrası kargo yoğunluğuna bağlıçok sağolun bende toplamayı biliyorum ama risk almıyalım sıkıntı cıkmasın sonra bu arada demonte kaç günde geliyor