b450m s2h vs b450m a pro max

Beyler hangisi acaba? sistemi zaman geçtikçe parça değişecem yani ileriye dönük olması lazım.( donanım arşivinin son yaptığı PC için konuşuyorum)
S2h kesinlikle

eyvallah cok sagol yani 2 hafta geç gelmesi için değmez değilmi onların montajlayıp göndermesi
Karar senin pc yi montajlarken sıkıntı çıkarırsan bütün paran çöpe gidebilir .

Karar senin PC yi montajlarken sıkıntı çıkarırsan bütün paran çöpe gidebilir .
tamam ben toplamayı biliyorum ama yine risk almıyayım o kadar sabrettim 2hafta dayanırız ya :D bu arada kutuları geliyor değilmi parçaların

? aga yordum ama bunuda cevaplarsan sevinirim benim için tek sıkıntı heyecan yüzünden olan sabırsızlık ve windows kurma sıkıntısı onlar demo gönderiyor ya
1 hafta bekle onlar kursun daha iyi olur. İtopya windows kurmuyo diye biliyorum.
Post automatically merged:

tamam ben toplamayı biliyorum ama yine risk almıyayım o kadar sabrettim 2hafta dayanırız ya :D bu arada kutuları geliyor değilmi parçaların
Geliyor.

ben de bugün sipariş ettim demonte olarak ilk defa toplayacağım ama çok da zor bi yanı olmadığı için demonte aldım hazır alınca geliyor kutuları yanında

ben de bugün sipariş ettim demonte olarak ilk defa toplayacağım ama çok da zor bi yanı olmadığı için demonte aldım hazır alınca geliyor kutuları yanında
çok sağolun bende toplamayı biliyorum ama risk almıyalım sıkıntı cıkmasın sonra bu arada demonte kaç günde geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri