Batrushka
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
eyvallah ben yine hazır istiyeyim sonra babam bir şey der bu sefer gelde onla muhattap ol![]()
eyvallah ben yine hazır istiyeyim sonra babam bir şey der bu sefer gelde onla muhattap ol![]()
aynen haklısıntabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz PC parçası görsün az
![]()
aga ordamısın acabatabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz PC parçası görsün az
![]()
ya bende kartta 5100 den fazla para yoktuda suan bu 2 sistem almıs kendi kendinetabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz PC parçası görsün az
![]()
nasıl yani anlamadım karttan iki sistemin fiyatını mı çekmişaynen haklısınhadi hayırlı uğurlu olsun ikimize de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga ordamısın acaba
ya bende kartta 5100 den fazla para yoktuda suan bu 2 sistem almıs kendi kendine
evet 2 tane aynı sistem ama karttada 5100 tl vardı nasıl oluyor kinasıl yani anlamadım karttan iki sistemin fiyatını mı çekmiş
ben şimdi iade etsem tekrar direk alabiliyormuyumnasıl yani anlamadım karttan iki sistemin fiyatını mı çekmiş
site çok yoğun olduğu için olabilir ama eğer ikincisinin parasını almadıysa çok ses çıkarma iki sistem gelir belkievet 2 tane aynı sistem ama karttada 5100 TL vardı nasıl oluyor ki
ben şimdi iade etsem tekrar direk alabiliyormuyum
aga sorun orda zaten şimdi kredi kartı yapıkrediydi yani world ve kartta sadece 5100 tl vardı ama siparişlere girince 10 bin tl gitmiş sorun burda kartta 5100 tl var acaba bakiye aşımı oluyormusite çok yoğun olduğu için olabilir ama eğer ikincisinin parasını almadıysa çok ses çıkarma iki sistem gelir belki![]()
ben de word karttan aldım taksitle aldım gerçi ama bakiye aşımı olmaması lazım istersen itopya müşteri temsilcisi ile bir görüş ikinci sistemi iade veya iptal edebilirleraga sorun orda zaten şimdi kredi kartı yapıkrediydi yani world ve kartta sadece 5100 TL vardı ama siparişlere girince 10 bin TL gitmiş sorun burda kartta 5100 TL var acaba bakiye aşımı oluyormu