Neler Yeni

b450m s2h vs b450m a pro max

Batrushka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
batuhan özcan
eyvallah ben yine hazır istiyeyim sonra babam bir şey der bu sefer gelde onla muhattap ol :D
:) tabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz pc parçası görsün az :D

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
:) tabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz PC parçası görsün az :D
aynen haklısın :D hadi hayırlı uğurlu olsun ikimize de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:) tabi karar senin ben de uzun zaman sonra sistem alıyorum tecrübe olsun diye demonte aldım elimiz PC parçası görsün az :D
aga ordamısın acaba

ya bende kartta 5100 den fazla para yoktuda suan bu 2 sistem almıs kendi kendine

Son düzenleme:

Batrushka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
batuhan özcan
aynen haklısın :D hadi hayırlı uğurlu olsun ikimize de.

aga ordamısın acaba

ya bende kartta 5100 den fazla para yoktuda suan bu 2 sistem almıs kendi kendine
nasıl yani anlamadım karttan iki sistemin fiyatını mı çekmiş

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın

Batrushka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
batuhan özcan
evet 2 tane aynı sistem ama karttada 5100 TL vardı nasıl oluyor ki

ben şimdi iade etsem tekrar direk alabiliyormuyum
site çok yoğun olduğu için olabilir ama eğer ikincisinin parasını almadıysa çok ses çıkarma iki sistem gelir belki :D

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
site çok yoğun olduğu için olabilir ama eğer ikincisinin parasını almadıysa çok ses çıkarma iki sistem gelir belki :D
aga sorun orda zaten şimdi kredi kartı yapıkrediydi yani world ve kartta sadece 5100 tl vardı ama siparişlere girince 10 bin tl gitmiş sorun burda kartta 5100 tl var acaba bakiye aşımı oluyormu

Batrushka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
batuhan özcan
aga sorun orda zaten şimdi kredi kartı yapıkrediydi yani world ve kartta sadece 5100 TL vardı ama siparişlere girince 10 bin TL gitmiş sorun burda kartta 5100 TL var acaba bakiye aşımı oluyormu
ben de word karttan aldım taksitle aldım gerçi ama bakiye aşımı olmaması lazım istersen itopya müşteri temsilcisi ile bir görüş ikinci sistemi iade veya iptal edebilirler

Top Bottom