Emre Honça
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
hangisini almalıyım param msı almaya yetiyor çok fark olurmu
Aslında MAX serisi anakartlar kesin 4. Nesil destekleyecek bemce ikisi de değil B450M A Pro Max en iyi seçenek.S2H daha iyi.
S2H da destekleyecek zaten hocam. B450'ler destekliyor.Aslında MAX serisi anakartlar kesin 4. Nesil destekleyecek bemce ikisi de değil B450M A Pro Max en iyi seçenek.
çok farkı olurmu peki msı ınS2H daha iyi.
Mosfet soğutucu yok diye biliyorum MSI olanda.çok farkı olurmu peki msı ın
Bazıları desteklemeyebilirmiş. Galiba BIOS bellegi mi ne 4. Nesil update için hafıza yetemeyebilirmiş. Ama MAX serisinde 32mb olduğu için artık o şey neyse kesin destekleyecek.S2H da destekleyecek zaten hocam. B450'ler destekliyor.
İlk defa sizden duydum hocam. Doğru olabilir. Biraz araştırayım bunu.Bazıları desteklemeyebilirmiş. Haliba BIOS bellegi mi ne 4. Nesil update için hafıza yetemeyebilirmiş. Ama MAX serisinde 32mb olduğu için artık o şey neyse kesin destekleyecek.
Bence O.C. yapılmayacaksa mosfet yerine 4. Nesil desteği daha ön planda olmalıİlk defa sizden duydum hocam. Doğru olabilir. Biraz araştırayım bunu.
Hatta bak https://donanimarsivi.com/msi-dogruladi-b450-anakartlar-zen-3-destegi-sunacak/İlk defa sizden duydum hocam. Doğru olabilir. Biraz araştırayım bunu.