Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,826
Anladım hocam. Sağolasın. Bunu da hesaba katarız artık. Ama S2H'ın destekleme ihtimali hala var.
Anladım hocam. Sağolasın. Bunu da hesaba katarız artık. Ama S2H'ın destekleme ihtimali hala var.
Ondaki EEPFROM mudur nedir o kaç mb acaba?Anladım hocam. Sağolasın. Bunu da hesaba katarız artık. Ama S2H'ın destekleme ihtimali hala var.
Ustteki yazıları okur musunS2h al çok daha iyi
Onun için yeni güncelleme yapılınca eskiye dönülemeyecek.Bence O.C. yapılmayacaksa mosfet yerine 4. Nesil desteği daha ön planda olmalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta bak https://donanimarsivi.com/MSI-dogruladi-b450-anakartlar-zen-3-destegi-sunacak/
Hmm evet. Olabilir. Ama bilemedim 32mb daha avantajlı olmaz mı ileriki dönem için?M2 MAX.
Onun için yeni güncelleme yapılınca eskiye dönülemeyecek.
Acaba S2H kaç EEPFROM'lu? Ben sitesinde göremedim.Anladım hocam. Sağolasın. Bunu da hesaba katarız artık. Ama S2H'ın destekleme ihtimali hala var.
Ben de ona bakıyordum şimdi de bulamadım.Acaba S2H kaç EEPFROM'lu? Ben sitesinde göremedim.
16Hmm evet. Olabilir. Ama bilemedim 32mb daha avantajlı olmaz mı ileriki dönem için?
Acaba S2H kaç EEPFROM'lu? Ben sitesinde göremedim.
Kaynak?
O zaman S2H daha mantıklı gibi.
Pişman olma benceBen B450M-A PRO MAX AMD ALıYORUM TEŞEKKÜRLER BU ARADA İŞLEMCİM AMD RYZEN 5 1600