Devasa bir fark yok,mosfetler yenilendi diye biliyorum,güncel olanı almak daha mantıklı.Arkadaşlar internetten B450M Anakart siparişi verdim. Fakat Bunun üzerinde V2 yazıyor. Herhangi bir sakıncası var mı ? Avantajı veya Dezavantajı nelerdir ? Paylaşırsanız sevinirim.
Bende aynisini alacağim ugun 3300 luk sistem toplayacagimda ekran kartı olarak rx 550 alsam uyumlu olurmu.Arkadaşlar internetten B450M Anakart siparişi verdim. Fakat Bunun üzerinde V2 yazıyor. Herhangi bir sakıncası var mı ? Avantajı veya Dezavantajı nelerdir ? Paylaşırsanız sevinirim.
Cevaplar için teşekkürler.Aralarında aşırı bir fark yok. Yine de detaylı araştırmak isterseniz:
Compare Result | Motherboard | GIGABYTE
www.gigabyte.com
Dostum RX550 yerine ikinci el rx560 çok daha mantıklı olacaktır. 700-780 TL'ye net bulursun.Bende aynisini alacağim ugun 3300 luk sistem toplayacagimda ekran kartı olarak rx 550 alsam uyumlu olurmu.
Rx 550 alma,bütçen nedir ?Bende aynisini alacağim ugun 3300 luk sistem toplayacagimda ekran kartı olarak rx 550 alsam uyumlu olurmu.
Evet uyumlu olur.Bende aynisini alacağim ugun 3300 luk sistem toplayacagimda ekran kartı olarak rx 550 alsam uyumlu olurmu.