PCIe güç kablosunu taktın di mi? Eğer taktıysan PSU kablosunu çıkarıp ekran kartını çıkar tak yap bakalım.Baslikta söylediğim gibi PCIE X16 Slotundaki led sari isik yaniyor(yanip sönme değil düz yaniyor) ve görüntü alamiyorum bu bilgisayari ilk acisim daha yeni aldim her seyi kontrol ettim ramlerde falan da sorun yok
Evet ekran kartinin 6pinli guc kablosunu taktim birazdan eve gececegim bakarimPCIe güç kablosunu taktın di mi? Eğer taktıysan PSU kablosunu çıkarıp ekran kartını çıkar tak yap bakalım.
Hocam eve geldim ilk olarak dedigim gibi ekran kartina taktigimiz guc kablosu yerinde fakat psuda cikarip takabilecegim bi bolum yok galiba icine gizlenmis pek anlamadim ben de simdi ekran kartini cikarip tekrar takacagim.PCIe güç kablosunu taktın di mi? Eğer taktıysan PSU kablosunu çıkarıp ekran kartını çıkar tak yap bakalım.
Bir sonuc yok hocam halen acamiyorumPCIe güç kablosunu taktın di mi? Eğer taktıysan PSU kablosunu çıkarıp ekran kartını çıkar tak yap bakalım.
O ışık halen sabit yanıyor di mi? Bilgisayarının montajının fotoğrafını atabilir misin?Bir sonuc yok hocam halen acamiyorum
O bir problem olmadığını söylüyor.sarı ışığın yanıp sönmesi neyi simgeliyor