Yardım B460M-A BIOS UPDATE!

Dogy

80+
Reaksiyon skoru
34
Son sürüm bios updateimi indirdim ama 2 tane dosya var 1 tanesi CAP dosyası diğeri EXE dosyası benim bildiğim kadarıyla CAP dosyasını USB BELLEĞE atıyoruz ve BİOS ayarlarından güncelliyoruz diye biliyorum EXE dosyası ne işe yarıyor ? Yardımcı lursanız sevinirim :)

Ekran Alıntısı.PNG

Son sürüm bios updateimi indirdim ama 2 tane dosya var 1 tanesi CAP dosyası diğeri EXE dosyası benim bildiğim kadarıyla CAP dosyasını USB BELLEĞE atıyoruz ve BİOS ayarlarından güncelliyoruz diye biliyorum EXE dosyası ne işe yarıyor ? Yardımcı lursanız sevinirim :)

Alıntıyı görüntüle
BIOS Flasback kullanımı için gerekli bir yazılım. Siz doğrudan BIOS'tan güncelleyecekseniz o yazılıma ihtiyacınız bulunmamakta.

Ben şimdi sadece .CAP dosya uzantılı olanı USB belleğe attım USB bellekde sadece .CAP uzantılı var şimdi bios a gircem EZ FLASH 3 den USB BELLEĞEMİ seçip .CAP uzantılı dosyayı seçip güncellemeyi yapıcam doğrumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap verebilirseniz sevinirim :)

Ben şimdi sadece .CAP dosya uzantılı olanı USB belleğe attım USB bellekde sadece .CAP uzantılı var şimdi bios a gircem EZ FLASH 3 den USB BELLEĞEMİ seçip .CAP uzantılı dosyayı seçip güncellemeyi yapıcam doğrumu ?

Cevap verebilirseniz sevinirim :)

BAKIYORUM.

bende öyle bir buton bulunmamakta siteden baktığımdada öyle bir özelliğinin bulunmadığını görüyorum ozamanan neden bios update dosyamın içinde bu EXE dosyası var ? Ben şimdi CAP dosyasını USB belleğeme attım EZ FLASH 3 den CAP dosyasını seçip update yapıcam.

Geri