Bütçe aklımda yok, darboğaz yapmayacak olan birkaç bütçede işlemci yazarsanız bakabilirim. 5800x3d önerdi birkaç kişi ama anakartıma uyumlu mu? vb bilmiyorum
Bütçe aklımda yok, darboğaz yapmayacak olan birkaç bütçede işlemci yazarsanız bakabilirim. 5800x3d önerdi birkaç kişi ama anakartıma uyumlu mu? vb bilmiyorum
her ne kadar içimden gelmeyerek yazsamda am4 tarafında alabileceğiniz en iyi işlemciler 5700x3d ve 5800x3d dir. İstemeyerek yazmamın sebebi haddinden pahalı olmaları. Yani hiç am5 e geçmek istemiyorum derseniz bunlardan başka çok seçeneğiniz yok.
her ne kadar içimden gelmeyerek yazsamda am4 tarafında alabileceğiniz en iyi işlemciler 5700x3d ve 5800x3d dir. İstemeyerek yazmamın sebebi haddinden pahalı olmaları. Yani hiç am5 e geçmek istemiyorum derseniz bunlardan başka çok seçeneğiniz yok.
Bu işlemciler arkadaşın dediği gibi pahalı o parayı vermek yerine 1-2k daha koyup am5 anakart işlemci ram al ya da anakartı satıp daha kaliteli am5 anakart işlemci ram al
ne yap ne et am5 sisteme geç. am4 sistemde işlemciye vericegin parayı am5 sistemdeki diğer bileşenlere verir, hem güncel hem de daha güçlü bir sisteme sahip olabilirsin.
İşlemci olaraksa Bütçeniz var ise eğer 7800x3d almanız yoksada 7500f alıp ileride 8000 serisinde gelebilecek 3d bir işlemciye geçebilirsiniz anakart konusundada bios güncelleyip kullanabilirsiniz geldiği zamanda
Size 5800x3d vs önermek isterdim ancak şuanda bir mantığı kalmadı artık Am4 3d işlemcilerin çünkü ülkemizdeki fiyatları kaçınılmaz derecede yüksek Abdullah Abinin bu konuda da bir videosu var