bütçeMerhaba iyi forumlar, sistemim olan ROG B550 ve ROG 6900XT için darboğaz yapmıyacak güzel bir işlemci önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
her ne kadar içimden gelmeyerek yazsamda am4 tarafında alabileceğiniz en iyi işlemciler 5700x3d ve 5800x3d dir. İstemeyerek yazmamın sebebi haddinden pahalı olmaları. Yani hiç am5 e geçmek istemiyorum derseniz bunlardan başka çok seçeneğiniz yok.Bütçe aklımda yok, darboğaz yapmayacak olan birkaç bütçede işlemci yazarsanız bakabilirim. 5800x3d önerdi birkaç kişi ama anakartıma uyumlu mu? vb bilmiyorum
Bu işlemciler arkadaşın dediği gibi pahalı o parayı vermek yerine 1-2k daha koyup am5 anakart işlemci ram al ya da anakartı satıp daha kaliteli am5 anakart işlemci ram alher ne kadar içimden gelmeyerek yazsamda am4 tarafında alabileceğiniz en iyi işlemciler 5700x3d ve 5800x3d dir. İstemeyerek yazmamın sebebi haddinden pahalı olmaları. Yani hiç am5 e geçmek istemiyorum derseniz bunlardan başka çok seçeneğiniz yok.
Elinizdeki 6900xt nin yanına Am5 sistem yakışırMerhaba iyi forumlar, sistemim olan ROG B550 ve ROG 6900XT için darboğaz yapmıyacak güzel bir işlemci önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
İşlemci olaraksa Bütçeniz var ise eğer 7800x3d almanız yoksada 7500f alıp ileride 8000 serisinde gelebilecek 3d bir işlemciye geçebilirsiniz anakart konusundada bios güncelleyip kullanabilirsiniz geldiği zamandaElinizdeki 6900xt nin yanına Am5 sistem yakışır
Donanım arşivinin videosunu izle dedim dün paylasdiMerhaba iyi forumlar, sistemim olan ROG B550 ve ROG 6900XT için darboğaz yapmıyacak güzel bir işlemci önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..