arkadaşlar b550-a pro alınır mı? sizce p5 plus ssdm var 6600-6000 okuma yazma ekran kartı olarak 3070 ti düşünüyorum ram olarak ta 3600 mhz desteklermi hepsini özellikle ssd de tam verim alabilirmiyim seri cevap gelirse almayı düşünüyorum
epey sitesinde yazıyor bütün özellikleriarkadaşlar b550-a pro alınır mı? sizce p5 plus ssdm var 6600-6000 okuma yazma ekran kartı olarak 3070 ti düşünüyorum ram olarak ta 3600 mhz desteklermi hepsini özellikle ssd de tam verim alabilirmiyim seri cevap gelirse almayı düşünüyorum
hocam ben anlamam ya verim alabilirsem hepsinden çok iyi olur direkt sipariş verdim indirimi görünceepey sitesinde yazıyor bütün özellikleri
MSI B550-A Pro AM4 Soket Anakart
MSI B550-A Pro AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Verim alırsınız hepsinden zaten mükemmel bir anakarttır.arkadaşlar b550-a pro alınır mı? sizce p5 plus ssdm var 6600-6000 okuma yazma ekran kartı olarak 3070 ti düşünüyorum ram olarak ta 3600 mhz desteklermi hepsini özellikle ssd de tam verim alabilirmiyim seri cevap gelirse almayı düşünüyorum
aldım zaten de aklımda sorular kalmasın diyeŞuan ki fiyatıyla F/P Konumunda