Eğer İntel alırsam bana soğutucu masrafı da çıkacak. Öyle zaten çok bir fark kalmıyor.10400f al.
B450m A-ProAlınır ama hangi modelleri?
B550 için dedimEğer İntel alırsam bana soğutucu masrafı da çıkacak. Öyle zaten çok bir fark kalmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450m A-Pro
Neden soğutucu masrafı çıkasın?Eğer İntel alırsam bana soğutucu masrafı da çıkacak. Öyle zaten çok bir fark kalmıyor.
B450m A-Pro
GTX 1660 Super Ventus ve Ryzen 3 3300x ya da Ryzen 5 3500x için hangisi daha uygun olur?bence b550 al paran varsa ama parçalarına göre b450 de alabilirsin
Sadece fiyat değil performans olarak önde.Eğer İntel alırsam bana soğutucu masrafı da çıkacak. Öyle zaten çok bir fark kalmıyor.
B450m A-Pro
İntel'in stok soğutucu berbat.Neden soğutucu masrafı çıkasın?
Biliyorum ama daha az güç tüketmesi, daha iyi stok fana sahip olması, uzun vadede daha iyi olması gibi sebepler için AMD tercih edeceğim.Sadece fiyat değil performans olarak önde.
B550 Pro-VDHB550 için dedim
soket yapısı değişmediği sürece amd anakartlara takılır diye düşünüyor işlemciler genelde bıos güncellemesi ile takılıyor çünküPeki Bios güncellemeleri anlamında bir fark olur mu? Yani B550 B450'den daha uzun süre boyunca mı Bios güncelleme desteği alacak?
6. nesilde soket değiştirecekler muhtemelen. Zaten soket değişimi yapmasalardı B550 alıp geçerdim.soket yapısı değişmediği sürece amd anakartlara takılır diye düşünüyor işlemciler genelde bıos güncellemesi ile takılıyor çünkü
daha sonra 6.nesile geçerim diyorsan 550 alma bece6. nesilde soket değiştirecekler muhtemelen. Zaten soket değişimi yapmasalardı B550 alıp geçerdim.
6. nesile geçmem muhtemelen. Bu sistemin 4 yıldan daha uzun süre boyunca işimi göreceğini varsayarsak 8'den aşağı değiştirmem.daha sonra 6.nesile geçerim diyorsan 550 alma bece