B550 GAMING PLUS nasıldır?

Reaksiyon skoru
9
Bazen ne gerek var diyorum, sonra var var diyorum. Anakartı görünce pc toplamaya ısınıyorum
İnan bana anakart çok önemli bir faktördür kimisi b450m s2h vs alıp geçer ama örneklendirecek olursak anakartı inşaat temeline benzetebiliriz ne kadar iyi olursa bir inşaat temeli üstüne o kadar güçlü ve çoklu yapılar yapabilirsin. Anakart o şekildir ne kadar iyi anakart , o kadar güçlü, lüks ve iyi parçalar takılsa bile rahatlıkla besler ve sana iyi performans ve altyapı sunar.

İnan bana anakart çok önemli bir faktördür kimisi b450m s2h vs alıp geçer ama örneklendirecek olursak anakartı inşaat temeline benzetebiliriz ne kadar iyi olursa bir inşaat temeli üstüne o kadar güçlü ve çoklu yapılar yapabilirsin. Anakart o şekildir ne kadar iyi anakart , o kadar güçlü, lüks ve iyi parçalar takılsa bile rahatlıkla besler ve sana iyi performans ve altyapı sunar.
Aynen öyle, Allah'ın izniyle toplayacağım. Önceden 3500TL ye 2060 super almıştım ahh ahh

Anakart güzel, ama B550-A Pro daha F/P olur. B550 Gaming Plus zaten B550-A Pro'nun daha yakışıklı hali sadece. 200 TL farka değmez, B550-A Pro öneririm.

Aynen öyle, Allah'ın izniyle toplayacağım. Önceden 3500TL ye 2060 super almıştım ahh ahh
Ben de be gardaşım şuan çalışıyorum hâla ve 30K bütçe toplamaya çalışıyorum (KASA + MONİTÖR + KLAVYE + MOUSE + KULAKLIK + MASA + KOLTUK + MOUSEPAD...) Yapacağız inşallah

Geri