işlemcinde dahili grafik birimi yoksa anakarttan görüntü alamazsın. Rx 7600'de DP girişi bulunuyor, ekran kartını montajladıktan sonra DP kablosunu ekran kartıyla monitörüne bağlayıp görüntü alman gerekiyor.Ekran kartina tak derseniz de Rx 7600 Display port girisi bulunuyor mu veya nereye takacagim ? Donusturucu kullanirsam performans dusmez mi
Islemci ryzen 5 5600işlemcinde dahili grafik birimi yoksa anakarttan görüntü alamazsın. Rx 7600'de DP girişi bulunuyor, ekran kartını montajladıktan sonra DP kablosunu ekran kartıyla monitörüne bağlayıp görüntü alman gerekiyor.
Peki bu durumda herhangi bir performans kaybi yasar miyim ?işlemcinde dahili grafik birimi yoksa anakarttan görüntü alamazsın. Rx 7600'de DP girişi bulunuyor, ekran kartını montajladıktan sonra DP kablosunu ekran kartıyla monitörüne bağlayıp görüntü alman gerekiyor.
Tam tersine performans kaybı değil GPU'ya bağladığın taktirde tam performans alırsın sisteminden. Monitörün 60Hz'den yüksekse Windows görüntü ayarlarından Hz yükseltmeyi unutmamalısın ayrıca.Islemci ryzen 5 5600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu durumda herhangi bir performans kaybi yasar miyim ?
Ekran kartında var. Ekran kartına takacaksın...Ekran kartina tak derseniz de Rx 7600 Display port girisi bulunuyor mu veya nereye takacagim ? Donusturucu kullanirsam performans dusmez mi
Peki genel olarak attigim sistem nasil hocam bu fiyata deger mi satin aldim artik ama bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum diyelim ne dusuk ne pahali diye yorumlar aldimEkran kartında var. Ekran kartına takacaksın...
Moral bozmaya gerek yok. HO.Peki genel olarak attigim sistem nasil hocam bu fiyata deger mi satin aldim artik ama bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum diyelim ne dusuk ne pahali diye yorumlar aldim
Güzel sistem devam et takılma böyle şeylere. 1 ay sonra bile üstüne 2k koyabilir öyle bir ülkedeyizPeki genel olarak attigim sistem nasil hocam bu fiyata deger mi satin aldim artik ama bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum diyelim ne dusuk ne pahali diye yorumlar aldim