HumanvVol2
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 519
- Konu Sahibi Konu Sahibi
fazladan para verip b550 almadım yanlış mı ettim ?MSI B550 Tomahwak Anakartı X570 lerle kapışıyor.
fazladan para verip b550 almadım yanlış mı ettim ?MSI B550 Tomahwak Anakartı X570 lerle kapışıyor.
yok. bence yanlış yapmadın.fazladan para verip b550 almadım yanlış mı ettim ?
Bence çok iyi fiyat, iyi almışsınız bana göre.sistemin fiyatı sence uygunmuydu ? yoksa değerine göre pahalı mı ?
X570'lerle kapışmıyor, direkt geçiyor. MPG X570 serisinden falan çok daha iyi MAG B550 TOMAHAWK.MSI B550 Tomahwak Anakartı X570 lerle kapışıyor.
bildim kadarıyla öyleydi.Bence çok iyi fiyat, iyi almışsınız bana göre.
X570'lerle kapışmıyor, direkt geçiyor. MPG X570 serisinden falan çok daha iyi MAG B550 TOMAHAWK.
anladım bu anakart sanırı beni 2 sene idare ederValla Ryzen 5000 ile soket değişecek deniyor, uyumlu olur mu olmaz mı bilemem ama Ryzen 4000 serisi işlemcileri kesin olarak destekleyecek.
b450 TOMAHAWK kullandıktan sonra sonra TOMAHAWK. serisine bayıldım birsonraki anakrtıda tomahawk alırım sanırımBence çok iyi fiyat, iyi almışsınız bana göre.
X570'lerle kapışmıyor, direkt geçiyor. MPG X570 serisinden falan çok daha iyi MAG B550 TOMAHAWK.
Alın tabii. VRM olarak çok sağlam TOMAHAWK serisi.b450 TOMAHAWK kullandıktan sonra sonra TOMAHAWK. serisine bayıldım birsonraki anakrtıda tomahawk alırım sanırım
keşke hazır sistemlerde de gıgabyte yerine bunlar gibi kaliletli anakartlar kullansalar hep işlemci ekran kartına abanıyorlarAlın tabii. VRM olarak çok sağlam TOMAHAWK serisi.