Arkadaşlar merhaba elimde i5-10400f işlemci mevcut ve buna anakart alacağım. Ram kısıtlaması mevcut olduğunu biliyorum ve bunu aşmak istiyorum B560 chipset ile bu sınırı aşabilirmiyim internette ki bilgiler çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
aşamazsın b460 al boşuna çok para harcamaArkadaşlar merhaba elimde i5-10400f işlemci mevcut ve buna anakart alacağım. Ram kısıtlaması mevcut olduğunu biliyorum ve bunu aşmak istiyorum B560 chipset ile bu sınırı aşabilirmiyim internette ki bilgiler çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
Redditte bu anakartla 10400f ve 3200 mhz kullandığını söyleyen birini gördüm bir kaç kişi 3200 e çıkabildiğini söylüyor b560 la https://www.trendyol.com/asrock/b56...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.26.1Arkadaşlar merhaba elimde i5-10400f işlemci mevcut ve buna anakart alacağım. Ram kısıtlaması mevcut olduğunu biliyorum ve bunu aşmak istiyorum B560 chipset ile bu sınırı aşabilirmiyim internette ki bilgiler çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
Bisey bildiğiniz yok millete akıl vermeyin b560 anakart ile xmp aktif ederek 3200.mhz de ram.kullanabilir senin gibi bilgisizler yüzüne ben dahil kaç kişi yanlış yönlendirildi.aşamazsın b460 al boşuna çok para harcama
Kullanabilirsin dostum b560 anakart ile biosdan xmp desteği ile 3200 mhz çekebilirsin ram HızınıRedditte bu anakartla 10400f ve 3200 mhz kullandığını söyleyen birini gördüm bir kaç kişi 3200 e çıkabildiğini söylüyor b560 la https://www.trendyol.com/asrock/b56...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.26.1
Kullanabilirsin b560 anakart ile 3200 mhz çekebilirsin xmp aktif edecen bios danArkadaşlar merhaba elimde i5-10400f işlemci mevcut ve buna anakart alacağım. Ram kısıtlaması mevcut olduğunu biliyorum ve bunu aşmak istiyorum B560 chipset ile bu sınırı aşabilirmiyim internette ki bilgiler çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
tamam bnb 3200 ün üstüne çıkar mıyım diye anlamışım bu konuda özür dilerim (biraz daha araştırma yaptım ve 2666 ın üstüne çıkamazmış) beni uyardığın içinde teşşekkür ederim ama verdiğin tepki gereksiz saldırganca ne sanıyosun boş atar gider yapınca bidaha yorum yapmayacakmıyım sanıyorsun o zaman yanılıyorsun adam akıllı aktif olsan bilirdin ki onlarca kişiye yardım eden bilgili kişilerde hatalarda bulunabiliyor bende onlarca kişiye elimden geleni yapmaya çalıştım elbet yanlışlarım oldu ama sırf onlar yüzünden bana bilgisiz, kaç kişi yanlış yönlendirildi deme hakkın yok kendini bişey sanıp böyle yorumlarda bulunma yanlış bilgilendirme diyip yorumunu nesnel bi şekilde söyle inan o zaman sana söyleyecek lafım yok ama yaptığın gereksiz ve boş millete akıl verdiğimde yokBisey bildiğiniz yok millete akıl vermeyin b560 anakart ile xmp aktif ederek 3200.mhz de ram.kullanabilir senin gibi bilgisizler yüzüne ben dahil kaç kişi yanlış yönlendirildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanabilirsin dostum b560 anakart ile biosdan xmp desteği ile 3200 mhz çekebilirsin ram Hızını
Googlede lanet olsunki herkes böyle yazmış zamanında bende alacaktım b560 anakartdan ve o sınır 1yil once kalkmış herkes yanlış yönlendirdiği için ben de almamıştım ucuzken sert yaptıysam kusura bakma ama gene aynı yorumu görünce sana patladımtamam bnb 3200 ün üstüne çıkar mıyım diye anlamışım bu konuda özür dilerim (biraz daha araştırma yaptım ve 2666 ın üstüne çıkamazmış) beni uyardığın içinde teşşekkür ederim ama verdiğin tepki gereksiz saldırganca ne sanıyosun boş atar gider yapınca bidaha yorum yapmayacakmıyım sanıyorsun o zaman yanılıyorsun adam akıllı aktif olsan bilirdin ki onlarca kişiye yardım eden bilgili kişilerde hatalarda bulunabiliyor bende onlarca kişiye elimden geleni yapmaya çalıştım elbet yanlışlarım oldu ama sırf onlar yüzünden bana bilgisiz, kaç kişi yanlış yönlendirildi deme hakkın yok kendini bişey sanıp böyle yorumlarda bulunma yanlış bilgilendirme diyip yorumunu nesnel bi şekilde söyle inan o zaman sana söyleyecek lafım yok ama yaptığın gereksiz ve boş millete akıl verdiğimde yok
hatanı anlayıp kabullenmen cidden çok güzel bu arada cidden serttiGooglede lanet olsunki herkes böyle yazmış zamanında bende alacaktım b560 anakartdan ve o sınır 1yil once kalkmış herkes yanlış yönlendirdiği için ben de almamıştım ucuzken sert yaptıysam kusura bakma ama gene aynı yorumu görünce sana patladım
yanlış bilgi yok b560 anakart ile ram leri oc yapabiliyon xmp destegiyle 3200 e cekebiliyon bi arkadaş hatta fotograf atmıştı bu gruptan 10.cu nesil işlemciye destegi var o anakartların ve sınır kalkıyor ciddenhatanı anlayıp kabullenmen cidden çok güzel bu arada cidden sertti
peki senin yanlış bilgi verip yanlış bilgi diye beni suçlaman
Gigabyte 1660 Super - İntel Core i5 10400f - Corsair Vengeance (8+2) Ram - GIGABYTE B560M DS3H V2 Anakart - Corsair 550w 80+ Bronze PSU- Corsair Spec Delta RGB Kasahatanı anlayıp kabullenmen cidden çok güzel bu arada cidden sertti
hatta ram mhz si 3600 se ona bile alabiliyon anakartın destekledigi yere kadar çekebiliyonhatanı anlayıp kabullenmen cidden çok güzel bu arada cidden sertti
aynen arkadasın dedigi gibi ramlerim suan 3000mhz değerinde calısıyor.yanlış bilgi yok b560 anakart ile ram leri oc yapabiliyon xmp destegiyle 3200 e cekebiliyon bi arkadaş hatta fotograf atmıştı bu gruptan 10.cu nesil işlemciye destegi var o anakartların ve sınır kalkıyor cidden
Gigabyte 1660 Super - İntel Core i5 10400f - Corsair Vengeance (8+2) Ram - GIGABYTE B560M DS3H V2 Anakart - Corsair 550w 80+ Bronze PSU- Corsair Spec Delta RGB Kasa
sistemi bu sekilde arkadaşın @xKai
hatta ram mhz si 3600 se ona bile alabiliyon anakartın destekledigi yere kadar çekebiliyon
bu video biraz amatörce ama gösteriyor nasıl yapıldıgını
aynen arkadasın dedigi gibi ramlerim suan 3000mhz değerinde calısıyor.