Anakarti karar verebilirsem düzeceğim inşallah
Merhaba hocam ben Gaming Plus ve tomahawk arasında kaldım. Birinde 6 birinde 8 fan kolektörü var. Kasada 7 RGB fan kullanmayı düşünüyorum. Hatta işlemci soğutması falan buna dahil mi bilmiyorum. 6 fan kolektörü ile daha fazla fan çalışıyor mu? 1 tane fan için aradaki fiyat farkını ödemek istemiyorum.üst seviye b650 lerin hepsinde pcie 5.0 desteği var. benim 2022 model b660 bile pcie 5.0
fanların çoğunu birbirine bağlayıp tek noktadan bağlayacaksın anakarta zaten. her fan için ayrı ayrı kablo çekmene gerek yokMerhaba hocam ben Gaming Plus ve tomahawk arasında kaldım. Birinde 6 birinde 8 fan kolektörü var. Kasada 7 RGB fan kullanmayı düşünüyorum. Hatta işlemci soğutması falan buna dahil mi bilmiyorum. 6 fan kolektörü ile daha fazla fan çalışıyor mu? 1 tane fan için aradaki fiyat farkını ödemek istemiyorum.
Peki onun haricinde sadece VRM farkı mı var aralarında 1500 TL bir fark var kararsız kaldım.fanların çoğunu birbirine bağlayıp tek noktadan bağlayacaksın anakarta zaten. her fan için ayrı ayrı kablo çekmene gerek yok
Aralarında ciddi bi fark yok iki modelin. Gamingplus da gayet iyi bi anakartPeki onun haricinde sadece VRM farkı mı var aralarında 1500 TL bir fark var kararsız kaldım.
Ben seçim yapıp alana kadar ikisi de büyük bir zam aldı. Beklemeye devam edicem yapacak bir şey yok. Bu ülkede yaşamak çok zor.Aralarında ciddi bi fark yok iki modelin. Gamingplus da gayet iyi bi anakart
Geçmiş olsun kankaBen seçim yapıp alana kadar ikisi de büyük bir zam aldı. Beklemeye devam edicem yapacak bir şey yok. Bu ülkede yaşamak çok zor.
patladımGeçmiş olsun kanka
Alıntıyı görüntüle