B650m Plus V14 Bıos Kurulum

Yazdığım mesajda versiyonları güncelledim, yapacak olursan şu anki hallerini rehber al. Anakartının biosu kullandığın işlemciyle, ramle vs optimize bir şekilde çalışmıyorsa olabilir. Ramleri tam oturtamadıysan da olabilir.

Biosu güncellemeden açılmayan çok sistem gördüm. Colorful iyi bir marka ama bios update işi aradaki bir update yüzünden farklı yapılması gerekiyor.

Sen ilk rami veya ramleri sök tak tekrar iyice oturduğuna emin ol. Sonra update işini yap
tek ram var. bastırınca çentik sesi geldi zaten kilitlenince. flashback ile nasıl yapicam bios güncellemesini veya bios yüklemesini?

tek ram var. bastırınca çentik sesi geldi zaten kilitlenince. flashback ile nasıl yapicam bios güncellemesini veya bios yüklemesini?
USB takıp flash bios tuşuna basacaksın. Flash bios vardı anakartta

indirecegim bios dosyasinda neleri atıcam flasha? bir de attığım dosyalarının isimlerini sonradan degistirmeme gerek var mı?
BATTLE_AX_B650M_PLUS_V14_1013.BIN dosyasını at sadece. İsmi COLORFUL.BIN olacak, dikkatli ol COLORFUL.BIN.BIN olmasın. Tek o dosyanın olması yeterli olur sanırım yardımcı araç yok klasöründe

BATTLE_AX_B650M_PLUS_V14_1013.BIN dosyasını at sadece. İsmi COLORFUL.BIN olacak, dikkatli ol COLORFUL.BIN.BIN olmasın. Tek o dosyanın olması yeterli olur sanırım yardımcı araç yok klasöründe
teşekkür ederim. bir bilene verdim bilgisayarı, o yapamadığı takdirde deniycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,907
Üyeler
199,247
Son üye
ExxA

Geri