Wifi özelliği bulunmadığı için adaptör alınması gerekirSadece şu konuda takıldım bu Anakartta dahili Bluetooth ve internet var mı yoksa ikisinide adaptör olarakmı almam gerekiyor?
İkiside yok alman lazımSadece şu konuda takıldım bu Anakartta dahili Bluetooth ve internet var mı yoksa ikisinide adaptör olarakmı almam gerekiyor?
Bütçe nedirÖnerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulunan bir Anakart Önerisi yapabilir misin?
Dahili olarak gelmiyor zaten soket'e kendin takıyorsun ama bunda uygun soket yok.Sadece şu konuda takıldım bu Anakartta dahili Bluetooth ve internet var mı yoksa ikisinide adaptör olarakmı almam gerekiyor?
Bütçeyi esas almayın hocam en ucuza Bluetooth veya wifi destekli gerekiyor ben ikinci elden alıcağım kart 3000TL siz 5.000TL'yi esas alınBütçe nedir
Bu Anakarta harici olarak takabilirmiyim pekiDahili olarak gelmiyor zaten soket'e kendin takıyorsun ama bunda uygun soket yok.
Harici olarak usb olanları takabilirsin direkt anakarta m key olarak kart takamazsın giriş yok.Bu Anakarta harici olarak takabilirmiyim peki
Bunu;Harici olarak usb olanları takabilirsin direkt anakarta m key olarak kart takamazsın giriş yok.
Sorun olmaz ama ne kadar performanslılar bilmem.Bunu;
Ve Bunu;batcell Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol
batcell Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
CONOCER Yüksek Kalite Çift Antenli Ac1300 Mbps Dual(ÇİFT) Bant Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Usb Wifi Adaptörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CONOCER Yüksek Kalite Çift Antenli Ac1300 Mbps Dual(ÇİFT) Bant Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Usb Wifi Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Almam bir sorun teşgil etmez dimi hocam