Babaannem İçin Telefon Önerisi

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
arkadaşlar babannem bizlerle görüntülü konuşmak istiyor bime a101 e gelen herhangi bi telefondan tavsyelerinizi bekliyorum ucuz olsun bozulmasın ön kamerası olsun yeter

muhtemelen sadece yana kaydırmayı öğreticez babanneme biz aradığımızda açması için başka bi şey için kullanmayacak tuşlu telefonu var ayrıyetten sadece görüntülü konuşma için bi şey arıyoruz

bütçe belirtmiyorum ucuz olsun çabuk bozulmasın kullanışlı olsun yeter

Son düzenleme:
arkadaşlar babannem bizlerle görüntülü konuşmak istiyor bime a101 e gelen herhangi bi telefondan tavsyelerinizi bekliyorum ucuz olsun bozulmasın ön kamerası olsun yeter

muhtemelen sadece yana kaydırmayı öğreticez babanneme biz aradığımızda açması için başka bi şey için kullanmayacak tuşlu telefonu var ayrıyetten sadece görüntülü konuşma için bi şey arıyoruz

bütçe belirtmiyorum ucuz olsun çabuk bozulmasın yeter
Benim babannem iphone 7 kullanıyor biraz zor öğrettik ama sonunda başardı.

bütçeyi tahmin ediyoruz herhalde biraz tahmiini bütçe ver bariğ

bütçe belirtmiyorum ucuz olsun çabuk bozulmasın yeter
1605972768459_LI (2).jpg

Resmini bulamadım atan olursa pek memnun olurum.
Konu sahibinin bütçesini tahmin etmeye çalışıyorum

bütçeyi tahmin ediyoruz herhalde biraz tahmiini bütçe ver bariğ
Resmini bulamadım atan olursa pek memnun olurum.
Konu sahibinin bütçesini tahmin etmeye çalışıyorum
bütce belirtmiyorum olabildiğince ucuz ve kullanışlı olsun diye oraya yazdım keşke biraz dikkatli okusaydınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe belirtmiyorum ucuz olsun çabuk bozulmasın kullanışlı olsun yeter

A21s yada tcl10l

Geri