Arkadaşlar, biliyorum konu biraz garip ama ben öğrenciyim ve ilkokul-ortaokuldan beri babamdan para isteyebilen birisi değilim. Sebebi de verdiği üç kuruşu bile göze sokup başa kakması, sürekli lafını etmesi. Bazen diyorum acaba her baba böyle mi, yoksa ben mi fazla alınganım… Ama yani, bugün çıkarıp 200 lira verse, üç gün sonra başka bir şey için istersem hemen “Geçen gün verdiğimi ne yaptın? Zırt pırt para istiyorsun, biraz tutumlu ol.” der. Bir ay sonra başka bir şey için istesem de geçen ay verdiği parayı ima ederek “Biraz tutumlu olmayı bilsen, zırt pırt para harcamasanız ben size sürekli para veririm.” der. Ama istemeyince asla vermez, verdiğinin de bir ay lafını yapar zaten.
Babamdan en son 3-4 sene önce para istemişimdir. Son birkaç senedir devletin verdiği üç kuruş bursla geçiniyorum, ara sıra çıkışmazsa annemden borç alıyorum.
Kısaca sormak istediğim şu: Her baba böyle mi, yoksa bu durum normal değil mi? Parayı verdiği esnada bir-iki laf söylese sıkıntı yok ama günler, haftalar, aylar sonra bile konusunu açıp başa kakması — işte problem bu.
Babamdan en son 3-4 sene önce para istemişimdir. Son birkaç senedir devletin verdiği üç kuruş bursla geçiniyorum, ara sıra çıkışmazsa annemden borç alıyorum.
Kısaca sormak istediğim şu: Her baba böyle mi, yoksa bu durum normal değil mi? Parayı verdiği esnada bir-iki laf söylese sıkıntı yok ama günler, haftalar, aylar sonra bile konusunu açıp başa kakması — işte problem bu.