Neler Yeni

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Deprem sigortasının parası yetmeyenler gerisini borclanacak diyelim İstanbul'da da oldu ve 6 milyonluk dairene sadece 1milyon ödemeli deprem sigortasi kestirdin geriye kaldı 5m devlet 2.5milyonunu ödüyor diğer 2.5m u borclaniyorsunuz devlet böyle yapmasa kasada para kalmazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesim ne yasiyorsun? Daha 14 yasindasin biraz arastir sokaktan,akrabalardan siyaset mi ogrendin

Gencligin cocuklugun caliniyor haberin yok tam bir utanc kaynagisin
Siz inanmak istediğiniz sözde olan ama ihracat ta denilenin çok az bir kısmı gerçekleşecek şeye inanın

• Hahaha
Reaksiyonlar: Harn

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Uygunsuz davranış
Deprem sigortasının parası yetmeyenler gerisini borclanacak diyelim İstanbul'da da oldu ve 6 milyonluk dairene sadece 1milyon ödemeli deprem sigortasi kestirdin geriye kaldı 5m devlet 2.5milyonunu ödüyor diğer 2.5m u borclaniyorsunuz devlet böyle yapmasa kasada para kalmazdı

Siz inanmak istediğiniz sözde olan ama ihracat ta denilenin çok az bir kısmı gerçekleşecek şeye inanın
asiri komik fikirlerin var bir maymunu getirsen daha mantikli seyleri soyler
cahille konusmak zor oluyor tabi arastirmak zor bir sey degil herduydugun seye inanmissin

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Mantıklı aslında meclisin çoğu AKP'de KK ye vericem sanırım
Kk mantıklı bu kaçak göçmenler yani Afganlar Pakistanlılar geliyor ve suç oranları çok yüksek caner hocam.
Kılıçdarın pek iyi bir cumhurbaşkanı olucağını düşünmüyorum onu kurtarırsa yanındaki adamlar kurtarıcak
Ekonomi kadrosu gibi çok eğitimli adamları var.

Ama RTE ile devam edemeyiz
Erdoğan bir çok sorunu görmezden geliyor.
Zaten çoğu kişi mecbur verecek.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kk mantıklı bu kaçak göçmenler yani Afganlar Pakistanlılar geliyor ve suç oranları çok yüksek caner hoca
Zaten göçmenler dolayısıyla KK yi düşünüyorum. Çünkü mevcut iktidarın göndermeye niyeti yok.
Ama Erdoğan kazanacak. Bu bir gerçek. Allah hayırlısını nasip etsin.

Yarısını devlet ödeyecek ve deprem sigortasini yaptırmayanlar in suçu" biz enayimiyiz yaptırıyoruz 200/250 TL arasında 140m² evlerinki"
KK gelirsem hiç almayacağım diyor ama.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Zaten göçmenler dolayısıyla KK yi düşünüyorum. Çünkü mevcut iktidarın göndermeye niyeti yok.

Diyorda bn daha CHP nin vaat ettiği bir şeyi yaptığını görmedim zaten deprem zedeler neden rte e veriyor çünkü kk nin yapmaya bilecegini ve genel vaatleri de ve hergun farklı konuştuğunda RTE ye veriyorlar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Rte kazanırsa bu ülkenin sonu olmaz büyük ihtimalle rte kazanacak gibi göreceğiz seçimlerde.
Erdoğan'ın kazanırsa gençlerin sonu böyle olacak. :D

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Rte kazanırsa bu ülkenin sonu olmaz büyük ihtimalle rte kazanacak gibi göreceğiz seçimlerde.
Erdoğan'ın kazanırsa gençlerin sonu böyle olacak. :D
Ben yuzerek kaciyom kanka geliyon mu yemekler benden

Diyorda bn daha CHP nin vaat ettiği bir şeyi yaptığını görmedim zaten deprem zedeler neden rte e veriyor çünkü kk nin yapmaya bilecegini ve genel vaatleri de ve hergun farklı konuştuğunda RTE ye veriyorlar
gelince yol da yapar merak etme

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Sana Söz !!! Erdoğan'ı ulaştırma ve altyapı bakanı yapacağız / Yazarken kahkaha attım 😂

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Top Bottom