Neler Yeni

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
Zaten kim çıksa en son herkese mantıklı geliyor :D
Garip.
Yahu verin oyunuzu birisine gitsin.
Şuan söylüyorum siyasete girmedikçe bunları düşünmek mantıksız çünkü bir şey değişmiyor girmedikçe verin oyu güvendiğiniz insana gitsin

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması
Caner laiklik diye bir şey var farkındasın değil mi?
Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum
Türksün ya hani dilin Türkçe ya hani dinini daha iyi anlaman gerekiyor ya hani

ezan okunduğu zaman insanlar bir adamın arapca bağırmasından başka bir şey duymuyorlar.

arapçayı kutsal bir dilmiş gibi savunmayın
Kuran kutsaldır çünkü tanrının sözleri yazar
arapça yazıldığından degil.
(bu arada dini bir tartışma mesajı değildir profilinde ki mesajinda bunda şikayet eder gibi yazmışsın onun icin belirteyim dedim)
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi
Babala tv deki programda kendisine o soru sorulduğunda özür dinlemişti diye hatırlıyorum.

Bu arada kk din reformlarını yapabilecek bir kişi değil haberin olsun.

Ak parti 20 yıldır siyasi islam 60 yıldır bu ülkeyi yönetenler arasında olmuştur(msp).
Bu ulkede devlet adı altında hükümet ve mafya arasında çok büyük işler dönmüştür adeta devleti çeteleştirmişlerdir.

Caner şu üç videoyu izle ve bu diplomasız cb koltuğunda oturan şahısa oy verip vermeyeceğinin kararına ver

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
Şimdi size 300 IQ seviyesinde bir öneri veriyorum

Yarın gidiyorsun oyunu veriyorsun 5 yıl sonra duruma bakıyorsun baktın olmadı oyunu başkasına veriyorsun bu kadar basit bir oy verdin diye sonsuza denk CB kalacak hali yok ya zaten adam parlamenter sisteme geçecek eski sisteme dönecek eğer meclis engelini geçerse çünkü meclis AKP ağırlıklı Kemal Kılıçdaroğlu kukla olacak Başbakan yönetecek eğer geçemez yani yapamazsa CB yetkisi o kadar çok fazla ki meclise gerek kalmadan yönetebilir

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
5 sene sonra suriye el afgani pakistan birlik partisi seçimlere %15-20 ile girince hiçbir sansımız olmayacak sonra Türk,Kürt,Laz dinli dinsiz artık kim varsa birlikte üzülebiliriz

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
5 sene sonra suriye el afgani pakistan birlik partisi seçimlere %15-20 ile girince hiçbir sansımız olmayacak sonra Türk,Kürt,Laz dinli dinsiz artık kim varsa birlikte üzülebiliriz
Erdoğan kazanırsa 5 yıl sonra seçim bile olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençliğe hitabe hiç mi okumadınız kararsız kalmak nedir saygı duyarım ama bu kadar kritik bir seçimde kararsız kalmayı fazla doğru bulmuyorum

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
Ayy ayy!
1685194388979.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi size 300 IQ seviyesinde bir öneri veriyorum

Yarın gidiyorsun oyunu veriyorsun 5 yıl sonra duruma bakıyorsun baktın olmadı oyunu başkasına veriyorsun bu kadar basit bir oy verdin diye sonsuza denk CB kalacak hali yok ya zaten adam parlamenter sisteme geçecek eski sisteme dönecek eğer meclis engelini geçerse çünkü meclis AKP ağırlıklı Kemal Kılıçdaroğlu kukla olacak Başbakan yönetecek eğer geçemez yani yapamazsa CB yetkisi o kadar çok fazla ki meclise gerek kalmadan yönetebilir

Mantıklı aslında meclisin çoğu AKP'de KK ye vericem sanırım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,244
İsim
uwu
Çalınan para diye bir şey yok ekonomi yüzünden eridi o kadar para bunu ilk olarak belirtmek isterim. Kk kazanırsa Tarsus yönetimi gibi olacak burayı CHP yönetiyor buraya başından beri hiçbir şey yapmadılar suların tadı değişti. Kk kazanırsa TBMM deki akp kiler kk yı sinirlastirirlar

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ayy ayy!
Bence KK olmalı bende diyorum iyi bir cumhurbaşkanı olamaz ama tek çare gibi
Öncelikle şunu bilmelisiniz Chp'ye güvenmediğiniz alanlarda sebepleriniz bence doğru değil ve KK'nin baş örtüsüne ''1m2'' söyleminde bulunmasına bende tepki gösterdim fakat karşı tarafta bana göre Chp'nin kusurlarından daha fazla olan bir parti var.
-
Cumhurbaşkanlığında tek sözü o söylemeyeceği için en mantıklı aday KK'dir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kılıçdarın pek iyi bir cumhurbaşkanı olucağını düşünmüyorum onu kurtarırsa yanındaki adamlar kurtarıcak
Ekonomi kadrosu gibi çok eğitimli adamları var.

Ama RTE ile devam edemeyiz
Erdoğan bir çok sorunu görmezden geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,360
Üyeler
160,077
Son üye
ozturkemal
Top Bottom