- Katılım
- 14 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 16,299
- Reaksiyon skoru
- 9,835
Bna kk nin broşürünü verdiler ailene çevrene şöyle dediler bnde gözlerinin önünde kağıdı yırttım attım sevecek gibi bakıyorlardıErdoğan kazanacak her türlü iddiaya girerim.
Bna kk nin broşürünü verdiler ailene çevrene şöyle dediler bnde gözlerinin önünde kağıdı yırttım attım sevecek gibi bakıyorlardıErdoğan kazanacak her türlü iddiaya girerim.
Aynısını Erdoğanın broşürü için yapsana denemekten zarar gelmez.Bna kk nin broşürünü verdiler ailene çevrene şöyle dediler bnde gözlerinin önünde kağıdı yırttım attım sevecek gibi bakıyorlardı![]()
O cumhur başkanı olduğundan bu tür eylemler yapamam ve bn RTE ve Sinan Oğan ıyımAynısını Erdoğanın broşürü için yapsana denemekten zarar gelmez.
Adam zaten BabalaTV programında bu hatasını kabul etti bunu yapmak bile cesaret isterKK'nin baş örtüsüne ''1m2'' söyleminde bulunmasına bende tepki gösterdim
yarin secim var siz hala kararsizim diyorsunuzAK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
lkfgnkflgh gerçekten bu kadar basit yaŞimdi size 300 IQ seviyesinde bir öneri veriyorum
Yarın gidiyorsun oyunu veriyorsun 5 yıl sonra duruma bakıyorsun baktın olmadı oyunu başkasına veriyorsun bu kadar basit bir oy verdin diye sonsuza denk CB kalacak hali yok ya zaten adam parlamenter sisteme geçecek eski sisteme dönecek eğer meclis engelini geçerse çünkü meclis AKP ağırlıklı Kemal Kılıçdaroğlu kukla olacak Başbakan yönetecek eğer geçemez yani yapamazsa CB yetkisi o kadar çok fazla ki meclise gerek kalmadan yönetebilir
İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
Hocam tutuyorsun kağıdı ordaAK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
Bu arada o evler yapılacak ne olursa olsun depremzedelere evler YAPILACAK.[AK PARTİ'ye oy basmak]
anayasanın ilk 4 maddenin değişmesine izin veriyorsun.
Suriyeli afganların söz sahibi olmasına izin veriyorsun
depremde evini kaybedenlere ev yapıcaklarına yerine Suriye'ye 1milyon suriyeli için ev yapsınlar diyorsun.
Yangında uçak kaldıramayan hükümet kalsın diyorsun.
Çözüm sürecinin rezaletini kabul ediyorsun.
Ergenekon kumpasını kabul ediyorsun.
Suriyeli bir milletvekili olmasını istiyorsun.
Paramızın değer kaybetmesini istiyorsun.
Andımızın kaldırılmasını destekliyorsun.
Mustafa Kemal Atatürk'e "ayyaş"denmesini desteklemiş olucaksın.
İrtica cemaatlerin büyümesini istiyorsun.
Öcalana "sayın"denmesini desteklemiş olucaksın.
Liyakatsizliği destekliceksin.
Adalet sistemin rezaletliğini desteklemiş olucaksın.
Bu arada o evler yapılacak ne olursa olsun depremzedelere evler YAPILACAK.
Yarısını devlet ödeyecek ve deprem sigortasini yaptırmayanlar in suçu" biz enayimiyiz yaptırıyoruz 200/250 TL arasında 140m² evlerinki"Alıntıyı görüntüle
borçlandırarak mı ? 20 yıl
kardesim ne yasiyorsun? Daha 14 yasindasin biraz arastir sokaktan,akrabalardan siyaset mi ogrendinBu arada o evler yapılacak ne olursa olsun depremzedelere evler YAPILACAK.
Gencligin cocuklugun caliniyor haberin yok tam bir utanc kaynagisinYarısını devlet ödeyecek ve deprem sigortasini yaptırmayanlar in suçu biz enayimiyiz yaptırıyoruz 200/250 TL arasında 140m² evlerinki