Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

Sorumlusu belli.
5 yaşında ki çocuk bile Amerika'da alım gücü olduğunu bile biliyor videosunu atarım isteyene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke tr şartları bizi strese sokmasa birbirlerine rakip olup +lar kazanmak yerine birbirlerinin açığını arayan muhalefet oluştu
Hiç andımızı okudun mu okulda bak onu bile kaldıran Erdoğan

5 yaşında ki çocuk bile Amerika'da alım gücü olduğunu bile biliyor videosunu atarım isteyene

Hiç andımızı okudun mu okulda bak onu bile kaldıran Erdoğan
keşke karşısında muharem ince gibi bir aday olup arkasında destekleyeni çıksa ama sonuç belli kk rte yi geçemez

keşke karşısında muharem ince gibi bir aday olup arkasında destekleyeni çıksa ama sonuç belli kk rte yi geçemez
Sen hiç andımızı okudun mu okulun kapısında yağmurun altında ah ah ne günlerdi

images (2).jpeg

Neymis efenim türk kelimesi ırkçılık taşıyormuş o yüzden kaldırmışlar

Sen hiç andımızı okudun mu okulun kapısında yağmurun altında ah ah ne günlerdi

Alıntıyı görüntüle

Neymis efenim türk kelimesi ırkçılık taşıyormuş
bnim Türkçe öğretmenim marşımızın 12 kıtasını ve andımız her sene yazdırdı ve okudum

@SadeceBirisi.
Çözüm sürecini araştırdın mı? Kimlerin PKK ile iş birliği yaptığını gördün mü? Zamanında fetöye istediğini veren, daha sonrasında geri dön çağrısı yapan kim? PYD eşbaşkanı Salih Müslim'i kırmızı halıyla karşılayan kim? Öcalan'ın mektubunu TRT de okutan kim? Osman Öcalanı TRT ye çıkaran kim ? Hizbullah'ı kendi listesinden meclise sokan kim ?

AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
bacha bazi türkiyeye yayılsın diyorsan rteye ver sorun yok

AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
1m2 ne demekki programı izlemedim

Geri