Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Erdoğan'a bu kadar bağlanma bak. Şimdi git ve arama motoruna, çözüm süreci yaz.a habere kesinlikle bakmam hatta bn tv izlemiyorum
Erdoğan'a bu kadar bağlanma bak. Şimdi git ve arama motoruna, çözüm süreci yaz.a habere kesinlikle bakmam hatta bn tv izlemiyorum
5 yaşında ki çocuk bile Amerika'da alım gücü olduğunu bile biliyor videosunu atarım isteyeneSorumlusu belli.
Hiç andımızı okudun mu okulda bak onu bile kaldıran Erdoğankeşke tr şartları bizi strese sokmasa birbirlerine rakip olup +lar kazanmak yerine birbirlerinin açığını arayan muhalefet oluştu
keşke karşısında muharem ince gibi bir aday olup arkasında destekleyeni çıksa ama sonuç belli kk rte yi geçemez5 yaşında ki çocuk bile Amerika'da alım gücü olduğunu bile biliyor videosunu atarım isteyene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç andımızı okudun mu okulda bak onu bile kaldıran Erdoğan
Sen hiç andımızı okudun mu okulun kapısında yağmurun altında ah ah ne günlerdikeşke karşısında muharem ince gibi bir aday olup arkasında destekleyeni çıksa ama sonuç belli kk rte yi geçemez
İlkokulda okuyordum ben, istiklal marşı sonrasında okurduk hep.Sen hiç andımızı okudun mu okulun kapısında yağmurun altında ah ah ne günlerdi
Alıntıyı görüntüle
Neymis efenim türk kelimesi ırkçılık taşıyormuş
bnim Türkçe öğretmenim marşımızın 12 kıtasını ve andımız her sene yazdırdı ve okudumSen hiç andımızı okudun mu okulun kapısında yağmurun altında ah ah ne günlerdi
Alıntıyı görüntüle
Neymis efenim türk kelimesi ırkçılık taşıyormuş
Vay be öyle öğretmenler kaldı mıbnim Türkçe öğretmenim marşımızın 12 kıtasını ve andımız her sene yazdırdı ve okudum
öğretmenimin adı Şahin di öğretmenlikten önce askermiş ve kötü bir olaydan sonra öğretmen olduVay be öyle öğretmenler kaldı mı
bacha bazi türkiyeye yayılsın diyorsan rteye ver sorun yokAK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
1m2 ne demekki programı izlemedimAK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
1 metrekarelik yani1m2 ne demekki programı izlemedim
Teşekkür1 metrekarelik yani