SadeceBirisi.
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,309
- İsim
- uwu
putin erdoğanla iyi anlaşıyor dolar yerine rus rublesi ve türk lirasıyla satılmaya çalışılıyor doğal gaz çıktığında rusya gazı türkiye üzerindeki hatlardan sattığından batılılarla biz muhattap oluyoruz doğal gaz çıkıncada bu boru hatlarıyla batılı devletlere çatır çutur satacak ve o zaman türkiyenin ekonomisi biraz daha iyileşecek toog un sedan ı çıkınca daha da elektrikli araçlar için istasyonların sayısı artar bu toog çıktı diye sedanı satılmasın diye çin sanki polonyada üretilmiş gibi kendisi oraya götürüp daha uyguna sattıracak sonuç olarak 270/300k ya sıfır benzinli araç satılacak kimse kusura bakmasın rte esnafı destekliyor babam esnaf olarak geçiyor 2023 caddy manuel 527 k otomatik 560 k flndı kısa özet asgari ücretli alamicaksa yerli otomobili kim alacak sorusu kusura bakmayın yurt dışındaki asgari ücretli teslaya binebiliyormu amerikadaki 'asgari ' adı üstüne minumum ücret yatırım borsayla uğraşmadıktan sonra koyunuz ve öyle oluruz. ABD parası niye çok kullanılıyor çünkü ülkeyi şirketler yönetiyor yoksa diğer ülkeler ABD DOLARI kullanmaktan memnunmu tabikide hayır Türkiyeninde çoğu asgari ücretli olunca ülke bu hallere geliyor eğer bana katılmadığınız yada eksik anlattığımı düşündüğünüz yer varsa belirterek tartışalım
@arturo sen hep gül bu ülke bize çok şeyler kaybettirdi çok fırsatlar kaybettirdi bari seni güldürdüysem mutlu oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@arturo sen hep gül bu ülke bize çok şeyler kaybettirdi çok fırsatlar kaybettirdi bari seni güldürdüysem mutlu oldum