Neler Yeni

Babalar için doğum günü hediyesi önerisi bekliyorum.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Arif
Bütçem 1500-2000TL arası tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Casio Kol Saati olabilir
Hiç saat takma gibi bir alışkanlığı yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz kayıp edebileceği şeyleri almayı düşünmüyorum hocam. Günde 2 tane tespih çaldırtan bir adam olduğu için Zippo da elinden uçabilir. Şu anlık kazak, pantolon vs. almak daha mantıklı geliyor nedense.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hiç saat takma gibi bir alışkanlığı yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz kayıp edebileceği şeyleri almayı düşünmüyorum hocam. Günde 2 tane tespih çaldırtan bir adam olduğu için Zippo da elinden uçabilir. Şu anlık kazak, pantolon vs. almak daha mantıklı geliyor nedense.
O zaman tabii ki daha mantıklı normalde kayıp olması biraz zor ama günde 2 tane tespih kaybediyorsa pek mantıklı olmaz. Zippo gibi günlük hayatta sürekli kullanacağı bir şeyi almak mantıklı. Dediğin gibi giyiside olabilir. İlgi alanlarına görede bir şeyler yapabilirsin. Özendiği, üstüne düştüğü bir şey varsa o da olabilir. Atıyorum arabasının üstüne çok düşüyordur, seviyordur o alanda bir şeyler alabilirsin.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Arif
O zaman tabii ki daha mantıklı normalde kayıp olması biraz zor ama günde 2 tane tespih kaybediyorsa pek mantıklı olmaz. Zippo gibi günlük hayatta sürekli kullanacağı bir şeyi almak mantıklı. Dediğin gibi giyiside olabilir. İlgi alanlarına görede bir şeyler yapabilirsin. Özendiği, üstüne düştüğü bir şey varsa o da olabilir. Atıyorum arabasının üstüne çok düşüyordur, seviyordur o alanda bir şeyler alabilirsin.
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Arif
Top Bottom