Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,542
Bütçem 1500-2000TL arası tavsiyelerinizi bekliyorum.
Casio Kol Saati olabilir
Hiç saat takma gibi bir alışkanlığı yok hocam.![]()
Casio MTP-V002L-1BUDF ERKEK KOL SAATİ - Fiyatı, Yorumları
MTP-V002L-1BUDF ERKEK KOL SAATİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bu tarz kayıp edebileceği şeyleri almayı düşünmüyorum hocam. Günde 2 tane tespih çaldırtan bir adam olduğu için Zippo da elinden uçabilir. Şu anlık kazak, pantolon vs. almak daha mantıklı geliyor nedense.Zippo olabilir
O zaman tabii ki daha mantıklı normalde kayıp olması biraz zor ama günde 2 tane tespih kaybediyorsa pek mantıklı olmaz. Zippo gibi günlük hayatta sürekli kullanacağı bir şeyi almak mantıklı. Dediğin gibi giyiside olabilir. İlgi alanlarına görede bir şeyler yapabilirsin. Özendiği, üstüne düştüğü bir şey varsa o da olabilir. Atıyorum arabasının üstüne çok düşüyordur, seviyordur o alanda bir şeyler alabilirsin.Hiç saat takma gibi bir alışkanlığı yok hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tarz kayıp edebileceği şeyleri almayı düşünmüyorum hocam. Günde 2 tane tespih çaldırtan bir adam olduğu için Zippo da elinden uçabilir. Şu anlık kazak, pantolon vs. almak daha mantıklı geliyor nedense.
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.O zaman tabii ki daha mantıklı normalde kayıp olması biraz zor ama günde 2 tane tespih kaybediyorsa pek mantıklı olmaz. Zippo gibi günlük hayatta sürekli kullanacağı bir şeyi almak mantıklı. Dediğin gibi giyiside olabilir. İlgi alanlarına görede bir şeyler yapabilirsin. Özendiği, üstüne düştüğü bir şey varsa o da olabilir. Atıyorum arabasının üstüne çok düşüyordur, seviyordur o alanda bir şeyler alabilirsin.
Ayakkabı alabilirsinBütçem 1500-2000TL arası tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçen hafta kendisine aldı yoksa aklımdaydı. Ceket, palto tarzı bir şey almayı düşünüyorum şimdilik.Ayakkabı alabilirsin