🔥İndirim Babalara Özel Migros Bebek Bezlerinde 2 Al 1 Öde

omuraycil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Migros sanal market uygulamasina girdiginizde direk karsiniza cikiyor.
Fiyat olarak gerçekten uyguna geliyor benim gibi ihtiyaci olan varsa yaralansin
Stoklar market ve bolge bazinda degisebilir aradiginiz yoksa magaza secerek veya adres degistirerek stok kontrolü yapın
IMG_3329.jpeg

Migros sanal market uygulamasina girdiginizde direk karsiniza cikiyor.
Fiyat olarak gerçekten uyguna geliyor benim gibi ihtiyaci olan varsa yaralansin
Stoklar market ve bolge bazinda degisebilir aradiginiz yoksa magaza secerek veya adres degistirerek stok kontrolü yapın
Alıntıyı görüntüle
Başlıkta Babalara özel demişsiniz o ne alaka? Ben anlamadım.

sleepy 4 numara 400 tanesi 1060 tl yapıyor mağazadan gel-al yapınca 100 tl kupon var tanesi 2,40 kuruşa geliyor gayet iyi

Çocukların bezlerini hep ben almisimdir migros güzel düşünmüş 😁

anlamayanlar için açıklıyorum:

biliyorsunuz başlığa babalara özel yazılmış ama indirim babalara özel değil konu sahibide bu durumu şöyle açıklamış: "daha çok babaların dikkatini çekeceği için başlığa babalara özel yazdım" demiş e neden anne-babalar öszel yazmamış diyebilirsiniz bu durumuda şöyle açıkalayabilriim forumda anne yok.

Tüh dur evlenip çocuk yapayım. Kendime alsam zötüme olmaz. Bu arada fiyatlar şişik değilse maddi durumu olmayan aileler için elinizden geliyorsa 3 5 paket alın 1 ay idare eder.

Tüh dur evlenip çocuk yapayım. Kendime alsam zötüme olmaz. Bu arada fiyatlar şişik değilse maddi durumu olmayan aileler için elinizden geliyorsa 3 5 paket alın 1 ay idare eder.
Surekli aldigim icin gercekten indirim olmadaydi paylasmazdim 3 gun once indirimli en ucuz tanesi 4 tl den aldigim bez migrosta suan tanesi 3.75 sisirme yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,831
Üyeler
187,103
Son üye
xadlix1
Geri