cevahirk34
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 59
- İsim
- Cevahir
Hepinize iyi günler mezunum bu yıl yks sınavına hazırlanıyorum normalde düzenli ders çalışan biriyim haftada 6 gün dershaneye gidiyorum eve gelince evde de ders çalışıyorum babam bana ders baskısı yapıyor babam bana gece gündüz ders çalış hiç bir şey yapma televizyon izleme telefona bakma sadece ders çalış diyor bu 2 haftadır dershanede deneme sınavlarında netlerim biraz düştü dün babam dershaneye gitmiş babama bu aralar netlerimin düştüğünü rehberlik öğretmenim söylemiş babam dünden beri bana biraz daha fazla ders baskısı yapıyor mesela dün akşam ders çalıştım sonra ailemle birlikte çay içmeye geldim televizyon da güzel bir film oynuyordu ailecek izliyorduk sonra çayımı içtim biraz oturup film izleyeyim kafamı dağıtırım dedim ama babam bana çayını içtin hadi şimdi git ders çalış dedi sonra gittim ders çalıştım sonra bugün 1 Mayıs dolayısıyla dershane tatil bugün dershaneye gitmedim şu an evdeyim ve hala ders çalışıyorum bu sabah kalktım kahvaltı yaparken babam bana bugün hiç durma ders çalış dedi. Ne yapmalıyım?