Babam bana PC aldı :)

Reaksiyon skoru
78
Beyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim

Not: arkadaşlar şimdi fişe vaktim 11 k mış bazı cevapladığım bazı kişilere yanlış yazmışım kb

Sistem özellikleri:

16 GB Ram
Rtx 2060
İ5 10. Nesil

SAĞOLUN ARKADAŞLAR BENI BAYA MUTLU ETTİNİZ MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDIM SAYENİZDE SOĞUK SU İÇMEYE GİDİYORUM

Son düzenleme:
Beyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim
Elini öperek saygını belli edebilirsin. Zaten bir beklentisi olmaması gerekiyor. :)

Brom karşılığını sonra verirsin önce bize sistemi kaça aldığını ve sistem özelliklerini söyler misin?
çoğu baba gidip kötü bilgisayar alıyor eğer kötüyse değişim yaptırtalım yardımcı olalım daha iyi pc ler öneririz

Brom karşılığını sonra verirsin önce bize sistemi kaça aldığını ve sistem özelliklerini söyler misin?
çoğu baba gidip kötü bilgisayar alıyor eğer kötüyse değişim yaptırtalım yardımcı olalım daha iyi pc ler öneririz
+1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri