habbassaka
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,344
- İsim
- Berk
Sen çıkmaza düşmüşsün ve bu forumdakiler seni taşlar. Kiminin eskisi kiminin yenisi misali. Ekonomik durumunuz iyi ve baban bu denli tutumlu olmaya çalışıyorsa bence bilgisayarın başına ileride düzeltebileceğin şekilde kurcala. Daha sonrasında babanla yeni bilgisayar alma fikri için konuş ama düzgünce. Kişisel gelişiminde kullanacağına yabancı dil, programlama, ders vb gibi daha sonrasında bir genç olarak ihtiyacından bahset. Umarım ortak bir paydada buluşursunuz.
Var çünkü bu tarz babalar çevremdeki arkadaşlarımdan tanıyorum. Dışarıda kime sorsan çok iyi insan derler ama aile içerisindeki tutumunu yaşayan bilir. Burada ekonomik durumdan bağımsız bir şeyden bahsediyorum. Daha evladıyla nasıl sarınılır bilmeyen babalar var emin olun. Daha karşısına alıp iki çift dünyadan sohbet etmemiş babalar var. Neyse konu uzar bende içimi dökmiyim. Tüm babalarımıza uzun ömürler diliyorum, iyi ki varlar. Ama bir buhrana kapılmışsın, dikkatli ol kendini de sıkma bu zamanlar gelip geçer.
Var çünkü bu tarz babalar çevremdeki arkadaşlarımdan tanıyorum. Dışarıda kime sorsan çok iyi insan derler ama aile içerisindeki tutumunu yaşayan bilir. Burada ekonomik durumdan bağımsız bir şeyden bahsediyorum. Daha evladıyla nasıl sarınılır bilmeyen babalar var emin olun. Daha karşısına alıp iki çift dünyadan sohbet etmemiş babalar var. Neyse konu uzar bende içimi dökmiyim. Tüm babalarımıza uzun ömürler diliyorum, iyi ki varlar. Ama bir buhrana kapılmışsın, dikkatli ol kendini de sıkma bu zamanlar gelip geçer.