Neler Yeni

Babam bilgisayarının bozuldugunu nasil zanneder?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Berk
Sen çıkmaza düşmüşsün ve bu forumdakiler seni taşlar. Kiminin eskisi kiminin yenisi misali. Ekonomik durumunuz iyi ve baban bu denli tutumlu olmaya çalışıyorsa bence bilgisayarın başına ileride düzeltebileceğin şekilde kurcala. Daha sonrasında babanla yeni bilgisayar alma fikri için konuş ama düzgünce. Kişisel gelişiminde kullanacağına yabancı dil, programlama, ders vb gibi daha sonrasında bir genç olarak ihtiyacından bahset. Umarım ortak bir paydada buluşursunuz.

Var çünkü bu tarz babalar çevremdeki arkadaşlarımdan tanıyorum. Dışarıda kime sorsan çok iyi insan derler ama aile içerisindeki tutumunu yaşayan bilir. Burada ekonomik durumdan bağımsız bir şeyden bahsediyorum. Daha evladıyla nasıl sarınılır bilmeyen babalar var emin olun. Daha karşısına alıp iki çift dünyadan sohbet etmemiş babalar var. Neyse konu uzar bende içimi dökmiyim. Tüm babalarımıza uzun ömürler diliyorum, iyi ki varlar. Ama bir buhrana kapılmışsın, dikkatli ol kendini de sıkma bu zamanlar gelip geçer.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bu nasil bir olay SFIHAUBIDDAHWOPDWAODOWAŞN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.

Bana almayacak,düzgün okusaniza kendisine alsin diye yapiyorum allah allah ya
Bana yolla eve hırsız girmiş götürmüş de(!) :kekw:

louis bloom

80+ Silver
hayirsiz evlat

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.

Bana almayacak,düzgün okusaniza kendisine alsin diye yapiyorum allah allah ya
Sen kendine aldırtmayacaksan neden zorluyorsun? Bırak kullansın, kendi istediği zaman alsın.

louis bloom

80+ Silver
398F09E1-8AB7-48EB-872A-2188F8067294.jpeg

:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,054
Üyeler
164,606
Son üye