Neler Yeni

Babam bilgisayarının bozuldugunu nasil zanneder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayşegül Hale
Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana almayacak,düzgün okusaniza kendisine alsin diye yapiyorum allah allah ya

Arkadaş millet hep bilgisayarını bozmak isteyip ailesine iş güç olmak istiyor insan bunu neden ister bilmiyorum al söylüyorum Regedit e gir oradaki system32 dosyalarındaki birsürü dosyaları kurcala sil birdahada açılmaz
sizin okuma kitliginiz mi var ne var anlamiyorum ki? Bu 2 oldu. Kendi bilgisyarım değil onun bilgisayarı ONUN ONUN VAR BEN DE ZATEN BİLGİSAYAR ONA ALMAYA ÇALİŞİYOZ BİLGİSAYARA BİR SEY OLMADAN ALMAYACAK BU ADAM KENDİNE YENİ.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

sizin okuma kitliginiz mi var ne var anlamiyorum ki? Bu 2 oldu. Kendi bilgisyarım değil onun bilgisayarı ONUN ONUN VAR BEN DE ZATEN BİLGİSAYAR ONA ALMAYA ÇALİŞİYOZ BİLGİSAYARA BİR SEY OLMADAN ALMAYACAK BU ADAM KENDİNE YENİ.
Asıl senin kıtlığınmı var çocuk? çözüm söyledik işte aç regediti boz system32 yi kullanamıyorsun bilgisayarı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

la size ne adamın bilgisayarından ister alır ister almaz kendi tercihi rahat bırakın adamın bilgisayarını.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.

Bana almayacak,düzgün okusaniza kendisine alsin diye yapiyorum allah allah ya
2030a kadar beklersiniz

ailene allah sabır versin

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Ekranı kır, yaptırmak gereksiz maliyetli oluyor muhtemelen yeni almayı düşünür (inş)
Masasında çay dök, iyice içine girdiğine emin ol. Şekerli olursa daha fazla hasar potansiyeli olur.
Anlayan birisi değilse şarj aletini boz (nasıl yapacağın sana kalmış) şarjı bitince bozuldu sanar. Bilgisayarcıya götürür dersen tabii ki fos olur bu.
Bilgisayar açıkken altından kasaya fön makinesi ile sıcak hava üfle, kapansa dahi tekrar tekrar aç ve fön makinesini tutmaya devam et, fanları ayarlayabiliyorsan kısmak işine yarar.
Bilgisayarcıya götürmeyecekse yine, alttaki fan ızgaralarından tornavida vs sok anakartı kır.
Tüm bu işlemleri yapman durumunda önce kendi can güvenliğini sağlaman gerekir.

Bunları sen nasıl bozacağını sorduğun için söylüyorum. Yapabileceğin her şey senin sorumluluğunda. Ben hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ekranı kır, yaptırmak gereksiz maliyetli oluyor muhtemelen yeni almayı düşünür (inş)
Masasında çay dök, iyice içine girdiğine emin ol. Şekerli olursa daha fazla hasar potansiyeli olur.
Anlayan birisi değilse şarj aletini boz (nasıl yapacağın sana kalmış) şarjı bitince bozuldu sanar. Bilgisayarcıya götürür dersen tabii ki fos olur bu.
Bilgisayar açıkken altından kasaya fön makinesi ile sıcak hava üfle, kapansa dahi tekrar tekrar aç ve fön makinesini tutmaya devam et, fanları ayarlayabiliyorsan kısmak işine yarar.
Bilgisayarcıya götürmeyecekse yine, alttaki fan ızgaralarından tornavida vs sok anakartı kır.
Tüm bu işlemleri yapman durumunda önce kendi can güvenliğini sağlaman gerekir.

Bunları sen nasıl bozacağını sorduğun için söylüyorum. Yapabileceğin her şey senin sorumluluğunda. Ben hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
hocam anakartı kırdığında evi patlatmaz mı?
JGEHAIUEJHEJK

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bilgisayar kullanılmayacak hale geldi hala kullanmaya calisiyor ondan ya anlamayacagi sekilde bilgisyarın asla acilmamasini istiyorum ya da gercekten bozmak istiyorum.
Aklıma sadece bataryayı sökmek ya da dışarıdan belli olmayacak şekilde bataryanın giriş kısmının yuvaya oturmasını engellemek geliyor,pc de yazılımsal olarak bir şey yapılabiliyorsa o da iyi olabilir cunku hic bir fikrim yok neyse bilgisayarın icini acmaya calisinca kiriliyor sadece bu iki bölgeyi acabiliyorum.
Bilgisayarın depolaması bozulmuştur, ssd takın eskisinden iyi olur.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
hocam anakartı kırdığında evi patlatmaz mı?
JGEHAIUEJHEJK
Kanks valla benle mi alay ettin duruma mı güldün hiç anlayamadım kusura bakma :)
Kendisi yollarını sormuş ben de birkaç yol söyledim, can güvenliğini sağlamak dahil olmak üzere yapacağı her şeyin sorumlusu kendisi artık onun tekrar altını çiziyim sonra ekip otosu görmek istemiyorum kapının önünde ofksofmdosma

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dostum burnun çok çirkin. Anlaşılan sen estetik olmayacaksın. En iyisi gel burnunu bir güzel kırıyım. Yenisini yaptırısın sonra.
Ek: millete okuma kıtlığınız mı var yazana kadar kendi yazma kıtlığını sorgula lütfen. Ne noktalama var, ne konu bütünlüğü var. Random klavyeye basmışsın gibi. Bazı yerleri 3/4 kere okumak zorunda kaldım.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Kanks valla benle mi alay ettin duruma mı güldün hiç anlayamadım kusura bakma :)
Kendisi yollarını sormuş ben de birkaç yol söyledim, can güvenliğini sağlamak dahil olmak üzere yapacağı her şeyin sorumlusu kendisi artık onun tekrar altını çiziyim sonra ekip otosu görmek istemiyorum kapının önünde ofksofmdosma
Duruma guldum hocam
Ekip otosundan sonra patladim
GMSKGSKGSGKSKVZNVZSVMSVM

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner