Neler Yeni

Babam bilgisayarının bozuldugunu nasil zanneder?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ya işi bilmeyen insanlar konuya dahil olmuş bak sana tam tarifini veriyorum alıyorsun ders çalışacağım diye sonra 1 bardak kola en garantisi tüh yanlışlıkla bilgisayara dökülmüş içi full yapış yapış ve içindeki fan teklemeye başlıyor böyle bir bilgisayarı hiçbir bilgisayarcı tamir etmek istemez heralde(başıma geldi yapmadı) ama bunun sorumluluğu sende bence babanı ikan edebilirsin boşuna bilgisayarı bozma parana yazık

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Hey gidi hey benim gibi evlatların değeri bilinmeli konu sahibini görünce😄. Kendi telefonumu, kendi PC’mi, kendi kıyafetlerimi , üniversite masraflarımı hep kendim karşıladım. Kimseden bir beklentiyede girmedim. Hem çalıştım hem okudum, harçlık dahi almadım. Yaşım 30’a geldi şunu anlıyorsun ki ne kadar çabuk kendi ayakların üstünde durabilecek seviyeye gelirsen işte o zaman özgür oluyorsun. Bu tür şeytanlıklarada gerek yok.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaş millet hep bilgisayarını bozmak isteyip ailesine iş güç olmak istiyor insan bunu neden ister bilmiyorum al söylüyorum Regedit e gir oradaki system32 dosyalarındaki birsürü dosyaları kurcala sil birdahada açılmaz
Cidden olm ben bi harçlık isteyemiyorum utanıyorum zoruma gidiyor zorluk çıkarmak istemiyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bilgisayar kullanılmayacak hale geldi hala kullanmaya calisiyor ondan ya anlamayacagi sekilde bilgisyarın asla acilmamasini istiyorum ya da gercekten bozmak istiyorum.
Aklıma sadece bataryayı sökmek ya da dışarıdan belli olmayacak şekilde bataryanın giriş kısmının yuvaya oturmasını engellemek geliyor,pc de yazılımsal olarak bir şey yapılabiliyorsa o da iyi olabilir cunku hic bir fikrim yok neyse bilgisayarın icini acmaya calisinca kiriliyor sadece bu iki bölgeyi acabiliyorum.
Yanlışlıkla arabayla bilgisayarın üstünden geç :)
şaka maka böyle bir şey yaparak işleri çözüme kavuşturmaya çalışmayın. Eğer adamın kendi bilgisayarıysa kendi parası kendi seçimi.
Almıyorsa almasın bırak, bir gün lazım olduğunda fazla para verir o zaman anlar sizin sözlerinizin kıymetini, yoksa bu bilgisayarı bozmakla çözülecek iş değil.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cidden olm ben bi harçlık isteyemiyorum utanıyorum zoruma gidiyor zorluk çıkarmak istemiyorum.
bende öyleydimde artık babama yalan söyleyerek harçlık alıyorum vermediği için

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bilgisayar kullanılmayacak hale geldi hala kullanmaya calisiyor ondan ya anlamayacagi sekilde bilgisyarın asla acilmamasini istiyorum ya da gercekten bozmak istiyorum.
Aklıma sadece bataryayı sökmek ya da dışarıdan belli olmayacak şekilde bataryanın giriş kısmının yuvaya oturmasını engellemek geliyor,pc de yazılımsal olarak bir şey yapılabiliyorsa o da iyi olabilir cunku hic bir fikrim yok neyse bilgisayarın icini acmaya calisinca kiriliyor sadece bu iki bölgeyi acabiliyorum.
Baban yıllar önce nasıl bir hata yaptım diye düşünmesinini istemiyorsan vazgeç.
Millet açlıktan kırılıyor hala pc derdindesiniz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim çok şükür durumumuz iyide babam vermez harçlık vermezse bende küçük yalanlar söylüyom
Okul senelik aidat istiyor zorunluymuş de 200 TL iste yada deneme parası

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
max 13 yaş bırak babanın bilgisayarı karışma o ihtiyacı olduğunda anlar

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Bilgisayarın depolaması bozulmuştur, ssd takın eskisinden iyi olur.
sadece bozuldu cümlesinden bunu nasıl çıkardın hayret ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşime ne boş yaptınız konudan alakasız
kanka pc nin fanı kır veya anakartı çiz tornavidayla falan veya batarya girşinin soketlerini sökebilirsin

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
sadece bozuldu cümlesinden bunu nasıl çıkardın hayret ettim
Eğer bozuldu denmesine rağmen çalışmaya zorlayabiliyorsan donanımsal tek sıkıntı depolamadır. Durduk yere çökmeler, mavi ekran yemeler vs.

Top Bottom