Neler Yeni

Babam Ders konusunda Çok sıkıştırıyor

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Arkadaşlar Merhabalar ben bu sene 8'e geçtim önümde LGS olduğu için babam dershaneye yazdırdı bir 2 ay sonra dershanem başlıyor ve babam Şimdiden her gün 2-3 saat çalışmamı istiyor Niyeymiş dershanede şube şube oluyormuş öğrencilerin zekâsına göre mesela a şubesi en iyi şube sınava göre alıyorlar ve babam günlük 2-3 saat çalışmamı istiyor ve yapacak aktivitem Yok onun dışında çok bunaldım yaşamak istemiyorum
fen düşünmüyorsan hiç çalıoşma temel konuları hafiften göz gezdir asıl dersler 9 10 11 de dtemel başlar ama 8 natanatiği unutma istedin anadoluya giriyorsun zaten dershanne parasına yazık 12 de kullanırsın babana de sıkma ben .....

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar Merhabalar ben bu sene 8'e geçtim önümde LGS olduğu için babam dershaneye yazdırdı bir 2 ay sonra dershanem başlıyor ve babam Şimdiden her gün 2-3 saat çalışmamı istiyor Niyeymiş dershanede şube şube oluyormuş öğrencilerin zekâsına göre mesela a şubesi en iyi şube sınava göre alıyorlar ve babam günlük 2-3 saat çalışmamı istiyor ve yapacak aktivitem Yok onun dışında çok bunaldım yaşamak istemiyorum

Hocam hiçte gerek yok bence ortaokul okuyorsun sonuçta sadece notunu yüksek tutsan senin için iyi lgs için zaten sınav tarihi veriliyor o tarih aralığı sana yeterde artar :)

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Bilerek düşük puan alman senin icin iyi olacaktır düşük sınıflara daha cok onem veriyorlar oyuzden ders anlaman daha iyi olacaktır ben kendim geçen sene final kursuna gittim bu sekildeydi

yasar55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yaşar Pat
kardeşim hayatın boyunca amele gibi çalışmak istemiyosan babanı dinle ve okulunu oku emin ol senin elindeki şans okumak isteyen bir çok kişinin elinde yok sana kimse 7/24 çalış demez günde 2 saat takıl sonra geç pc oyna dışarı çık hayatını yaşa baban ülkenin eğitim durumunu senden daha iyi görebildiği için çok çalışmanı istiyo babnanı kırma ilerde çok dua edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilerek düşük puan alman senin icin iyi olacaktır düşük sınıflara daha cok onem veriyorlar oyuzden ders anlaman daha iyi olacaktır ben kendim geçen sene final kursuna gittim bu sekildeydi
yüksek sınıfta herkes yüksek olduğu için arkadaşlarınla rahat soru çözebiliyosun bence arkadaşın aklını bulandırma düşük sınıfta fazla goygoy var

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
kardeşim hayatın boyunca amele gibi çalışmak istemiyosan babanı dinle ve okulunu oku emin ol senin elindeki şans okumak isteyen bir çok kişinin elinde yok sana kimse 7/24 çalış demez günde 2 saat takıl sonra geç PC oyna dışarı çık hayatını yaşa baban ülkenin eğitim durumunu senden daha iyi görebildiği için çok çalışmanı istiyo babnanı kırma ilerde çok dua edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüksek sınıfta herkes yüksek olduğu için arkadaşlarınla rahat soru çözebiliyosun bence arkadaşın aklını bulandırma düşük sınıfta fazla goygoy var
Bizim sınıfımız full bilerek dusuk alanlarla doluydu hoca yerlestirme puanlari sonrası asiri şaşırmıştı

yasar55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yaşar Pat
Bizim sınıfımız full bilerek dusuk alanlarla doluydu hoca yerlestirme puanlari sonrası asiri şaşırmıştı
ama akıl var mantık var orası sizin gittiğiniz dershane bu çocuk en iyi sınıfa düşmeli ki ordaki arkadaşlarıda iyi olsun çözemediği soruda yardımlaşsınlar aralarında rekabet olsun düşük sınıfa gidicek yarısı zorla dershaneye yollanmış üç beş zengin çocuğu olucak diğer yarısı it kopukk 14 yaşında bir çocuk yani ergenlik dönemindeki bir insan okumak dışında herşeyi kendine dert edinir o düşük sınıftaki arkadaşlarıyla takıldığı sürece zaten okulu ve sınavı kendine dert edinmicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,013
Üyeler
168,551
Son üye
Canavar06
Top Bottom