Emir414147
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim bilir ne yaptında bağırdı çağırdı
Daha çok Çılgına dönersosyal hizmetleri ara durum çok ciddi ise
Kim bilir ne yaptında bağırdı çağırdı
Daha çok Çılgına dönersosyal hizmetleri ara durum çok ciddi ise
Onunla alakası yok durduk yere vuran birinin akıl sağlığı yerinde değildir arkadaş onu merak etmiş.Lütfen sizin gibiler mesaj yazmasın. Mümkünse forumu bıraksın. Hiç bir insan dövülüp, küfür yemeyi hak etmiyor.
SigaraAlkol kullanıyormu?
Kanka fark ettirmeden arayabilirsen hiçbir şey yapamaz korumaya alırlar seni.Daha çok Çılgına döner
Tamam da herkesin annesi babası dövdü ama durduk yere mi?Lütfen sizin gibiler mesaj yazmasın. Mümkünse forumu bıraksın. Hiç bir insan dövülüp, küfür yemeyi hak etmiyor.
Onun telefonuyla ona sahibinden hesabi aciyodum Telefon Feneri Açıktı sınırlı Şekilde kapatana falan Dedi Bende Dısimi sikarak tamam Falab Dedimaynen durduk yere mi ?
Hiçbirsey yapamaz merak etmeyinDaha çok Çılgına döner
Anneme UygulamiyoeBabaniz size size abinize annenize şiddet gösteriyorsa bunu hicbirsey ile savunamaz Alo 170 ile aile ve sosyal hizmetler bakanligina ihbarda bulunabilirsiniz
Sigaranın zihinsel olarak pek zararı yok.Sigara
normal değil bencede sosyal hizmetleri araman iyi olur en kısa sürede çözülür umarımOnun telefonuyla ona sahibinden hesabi aciyodum Telefon Feneri Açıktı sınırlı Şekilde kapatana falan Dedi Bende Dısimi sikarak tamam Falab Dedim
Abimde Yakında evden Ayrilcajbencede